8 Beneficii ale consumului de suc din iarbă de grâu

0

Sucul de iarbă de grâu este un preparat senzațional, care îți curăță organismul de toxine, ține bolile la distanță și îți oferă energia de care ai nevoie. Iarba de grâu este una dintre cele mai bune surse naturale de clorofilă, alcalinizează organismul și previne apariția bolilor grave, inclusiv a cancerului.

De regulă, iarba de grâu se consumă sub formă de suc verde, proaspăt.

Totuși, pulberea de iarbă de grâu este un produs mult mai accesibil. Nu toți suntem experți în a cultiva iarba de grâu acasă sau nu avem timpul necesar pentru a crește iarba de grâu. Astfel, putem recurge la pulberea de iarbă de grâu verde, care este la fel de bogată în substanțe nutritive. Pulberea se obține prin deshidratarea naturală a firelor de iarbă și măcinarea lor. Este cea mai bună metodă de conservare a acestui produs miraculos.

Sucul din iarbă de grâu este o hrană vie!

Iarba de grâu este o adevărată uzină de antioxidanți, vitamine, enzime, aminoacizi, minerale, clorofilă și toate substanțele de care corpul nostru are nevoie, în doze echilibrate.

Iarba de grâu conține mai multe fibre decât alte cereale, mai mult fier decât spanacul, mai multă vitamina A decât salatele, mai multă vitamina C decât citricele, aminoacizi esențiali, hormoni, proteine, calciu, magneziu, zinc, seleniu, fitonutrienți și carotenoizi, acid folic, beta-caroten, vitamine din complexul B, vitaminele E, F și K.

Iată 8 beneficii ale consumului de suc din iarbă de grâu!

1. Mărește numărul de globule roșii și scade presiunea arterială

Curăță sângele, organele și tractul gastro-intestinal de deșeuri. Stimulează metabolismul și sistemul de enzime al corpului prin îmbogățirea sângelui. Ajută la reducerea presiunii arteriale prin dilatarea căilor de circulație din corp.

2. Restaurează alcalinitatea sângelui

Sucul din iarbă de grâu purifică și curăță sângele, alcalinizează și detoxifică întregul organism, este indicat în caz de artrită, osteoartrită, prevenirea și tratarea cancerului.

3. Detoxifiant puternic și un protector al ficatului și sângelui

Sucul din iarbă de grâu curăță și purifică intestinele. Este recomandat pentru curățarea și vindecarea pereților colonului, dar și pentru detoxifierea organelor interne. De asemenea, sucul din iarbă de grâu combate constipația și menține intestinele active.

Sucul din iarbă de grâu ajută la detoxifierea și regenerarea ficatului și ajută la eliminarea metalelor grele din corp.

Sucul din iarbă de grâu drenează sistemul limfatic, favorizând eliminarea toxinelor din corp.

4. Are o similaritate remarcabilă cu propriul nostru sânge

Sucul din iarbă de grâu restructurează compoziția sângelui și are un efect puternic de stimulare a sistemului circulator și a oxigenării țesuturilor și organelor. Clorofila pe care o conține iarba de grâu și hemoglobina (globulele roșii din sânge) sunt similare din punct de vedere molecular. Singura diferență reală dintre acestea este că elementul central al clorofilei este magneziul, iar în cazul hemoglobinei este fierul.

Clorofila are proprietatea de a descompune dioxidul de carbon toxic și de a elibera în schimb oxigen liber. Oxigenul suficient din țesuturi inhibă și reduce acțiunea nocivă a bacteriilor anaerobe. S-a demonstrat științific că iarba de grâu produce globule roșii foarte repede după consumul său.

5. Îmbunătățește aspectul pielii

Sucul din iarbă de grâu îți face pielea mai curată și mai luminoasă. Pe lângă faptul că îl bei, poți folosi sucul și ca un demachiant natural. Este suficient să torni suc verde peste corp atunci când faci baie și să lași să acționeze timp de 15 minute. Clătește apoi cu apă rece. Te vei simți ca nouă!

6.  Încetinește procesul de îmbătrânire

Sucul din iarbă de grâu este un puternic remediu contra îmbătrânirii premature. Stimulează dezvoltarea celulelor sănătoase și previne căderea sau albirea prematură a părului. Reduce petele de pe piele și previne apariția ridurilor.

7. Este un remediu puternic energizant și vitalizant

Susține capacitatea de memorare și de învățare, efortul fizic intens și se recomandă consumul de suc din iarbă de grâu mai ales în perioadele stresante sau solicitante. Hrănește creierul și întărește sistemul imunitar.

8. Studii recente arată că sucul din iarbă de grâu are o capacitate puternică de a lupta împotriva tumorilor fără toxicitatea medicamentelor.

Sucul din iarbă de grâu se consumă sub formă de supliment alimentar sau sub formă de suc, de preferat dimineața sau între mese, întotdeauna pe stomacul gol.

 

 

 

Share.

Leave A Reply