Ceasuri Calvin Klein – stil, eleganta, simplitate

0

Un accesoriu bine ales, poate defini intreaga tinuta a unui domn sau a unei doamne. Accesoriul este cel mai mic detaliu, dar acel detaliu care face diferenta. Cu siguranta ceasurile de mana Calvin Klein fac diferenta intotdeauna.

Calvin Klein si-a construit prima afacere, de obiecte vestimentare, cu gandul de a crea ceva foarte simplu, dar care sa impresioneze in acelasi timp. Dupa 50 de ani, brandul CK este unul de renume, de aici deducem faptul ca gandul lui de start in afacere a avut succes.

Stil, eleganta si simplitate, aceste 3 elemente caracteristice se regasesc si in ceea ce privesc ceasurile de mana Calvin Klein

Ideea de minimalism a creatiilor vestimentare CK s-au transpus si in accesoriile create de acesta, iar astazi ceasurile de mana ale acestui brand se bucura de un real succes printre cei care inca mai iubesc simplitatea si eleganta, si nu au cazut in pacatul nonconformismului.

Poti asorta un ceas de mana Calvin Klein foarte usor la o tinuta business. Pentru ca un om de afaceri trebuie sa arate impecabil intotdeauna, dar nu trebuie sa iasa in evidenta prin accesorii stridente, ci prin tinuta perfecta pe care o imbraca. Ceasul simplist CK este cu siguranta cireasa de pe tort, in ceea ce priveste intreaga tinuta business, atat pentru domni, cat si pentru doamne.

De asemenea, se poate asorta un ceas de mana al brandului in discutie si la o tinuta de eveniment special, precum este o petrecere aniversara, o petrecere intre oamenii de afaceri sau chiar o petrecere de nunta. Imediat ce se termina maneca de la camasa, pune-ti un ceas Calvin Klein si cu siguranta vorba clasica „la 4 ace” ti se va potrivi de minune.

Desi tehnologia a avansat, desi acum ceasurile sunt mai mult de tip electronic, in care ora se afiseaza pe un display, in plus, exista zvonuri tot mai certe ca s-ar lansa chiar ceasuri inteligente, este clar ca ceasurile de mana ale renumitului designer isi vor pastra caracteristica principala, simplitatea. Iar prin simplitate se intelege faptul ca sunt si vor ramane ceasuri ce vor functiona pe un sistem analogic, clasic si inca foarte apreciat.

Daca iti doresti sa ai o tinuta impecabila ori de cate ori mergi la o petrecere sau chiar zi de zi la birou, sau poate ca doresti sa faci un cadou mai special, indiferent de motiv, alege sa achizitionezi un ceas de mana Calvin Klein si vei fi sigur ca alegerea este una perfecta in ambele cazuri.

Share.

Leave A Reply