Accesoriile și bijuteriile – simbol al feminității

0

V-ați întrebat vreodată de ce simțim nevoia să ne accesorizăm toaletele?

Spre deosebire de haine, care acoperă o nevoie de bază a noastră de a ne simți confortabil, accesoriile nu acoperă astfel de nevoi și totuși sunt cel puțin la fel de importante.

Unele dintre cele mai vechi accesorii găsite de arheologi constau în bijuterii realizate cu pene, scoici, mărgele, pietre. Descoperirea metalului a făcut ca accesoriile să ia o formă din ce în  ce mai complexă: coliere mai mari, inele și brățări mai diversificate. Dar, indiferent de perioada istorică, accesoriile au exprimat eleganță, feminitate, rafinament.

De ce purtăm bijuterii și accesorii?

Pentru că este un mod foarte personal de exprimare. Chiar dacă moda tinde să standardizeze anumite forme și modele de îmbrăcăminte, accesoriile sunt perfecte pentru a spune lumii cine suntem fără a rosti un cuvânt.

Accesoriile sunt un complement esențial care completează ținuta unei femei, înfrumusețează și dă o notă specială, originală. Din fericire pentru noi, femeile, avem la dispoziție o gamă, pe cât de bogată pe atât de variată, în alegerea accesoriilor ce ne definesc.

vezi-pret-model

Tendința de bijuterii fantezie au umplut acest sezon, și nu ne referim numai la cercei, brățări, inele ci și la eșarfe, curele, pălării – toate acestea fac dintr-o ținută oarecare o ținută surprinzătoare și strălucitoare. Semnificația fiecărei bijuterii sau accesorii constă în capacitatea sa de a sublinia frumusețea naturală a unei femei.

Fiecare femeie își alege cu grijă fiecare accesoriu studiindu-l în cel mai mic detaliu, pentru că știe că acesta va vorbi despre ea, ca o poveste, o emoție, că va fi unul din primele lucruri observate după zâmbet și ochi…

Fiecare accesoriu exprimă o latură a personalității noastre, are un mesaj, subliniază ceva: discreție sau eleganță, confort sau îndrăzneală, senzualitate și rafinament.

Accesoriile și bijuteriile fac parte din viața noastră

Accesoriile-si-bijuteriile-aimbol-al-feminitatiiChiar dacă ne dăm sau nu seama, bijuteriile și accesoriile sunt un detaliu ideal care fac parte din viața noastră; la doar câteva săptămâni după ce ne naștem primim acei cerceluși mici de aur, după ce creștem îi schimbăm cu alții, cu forme și modele diferite. Dar mereu vor exista în viața noastră, ca niște tovarăși inseparabili.

Toate cadourile sunt importante dar bijuteriile sunt și rămân mereu ceva special, acel moment va rămâne în amintirea noastră ca ceva aparte.

Și acest sezon abundă în modele și culori, în mărimi și forme, trebuie doar să ne decidem ce vrem să exprimăm, să subliniem, să povestim prin fiecare accesoriu: bijuterii cu franjuri, cu pene, bijuterii de epocă, combinații de brățări care exprimă opulența și abundență, diademe – toate acestea le găsim într-o nesfârșită diversitate:vezi-pret-model

Imprimeurile florale, indiferent că e vorba de modă sau decorare – sunt în centrul atenției – ostentative, tropicale sau romantice, au adus un farmec aparte acestui sezon. O întoarcere la natură care te face să te simți bine, relaxată, fermecătoare!

Eșarfele cu dungi, printuri sau flori – nu ezita să optezi pentru ceva nebunesc, viu colorat. Efectul este garantat!

Să nu uităm că acesta este sezonul în care tendința de bază in modă este distracția! Ignoră standardele modei și creează-ți propriul stil, fără limite, fără prejudecăți. Fii tu însuți – creativă și fermecătoare!

Vara este sezonul în care ne desfășurăm în toată splendoarea feminității noastre: între sandale și pălărie totul este permis!

 

 

Share.

Leave A Reply