Age Loc R2 Nuskin – Sanatate la cutie

0

Ultimii ani, organismul uman a luat contact cu foarte multe substante mai mult sau mai putin toxice si a trecut prin modificari foarte brutale care au dus la aparitia a numeroase boli, numite bolile secolului 21.

Este si normal, intr-o viata agitata de oras, corpul nostru ia contact cu diverse substante, consuma numeroase chimicale si reactioneaza la ele in moduri mai mult sau mai placute.
Pentru a elimina aceste efecte neplacute, cea mai buna solutie este detoxifierea organismului. Exista numeroase moduri prin care organismul poate fi detoxifiat, insa oamenii apeleaza la prea putine dintre ele sau nu au la indemana incredientele necesare.

Detoxifierea se poate face cu ajutorul cafelei, insa cafeaua care trebuie pentru o detoxifiere corecta si naturala este greu de gasit, majoritatea boabelor de cafea din comert fiind ” imbogatite” cu diverse substante si pesticide;

Curele cu sare de mare sunt de asemenea o metoda excelenta de detoxifiere, insa au dezavantajele lor. Riscul unei cure cu sare de mare este de a ingera foarte multe metale grele pe care aceasta le contine;

Clisma este iarasi o metoda de detoxifiere eficienta pe termen scurt, insa pe termen lung poate avea efecte nedorite asupra colonului si asupra intestinului gros.

nu-skin-age-loc

Asadar, care e solutia pentru o detoxifiere cat mai sanatoasa si eficienta?

Cei de la No Skin au lansat pe piata produsul Age Loc R2, care are rolul de a detoxifia organismul si de a intineri pielea fara efecte negative.

Dupa 30 de ani de cercetari acestia au reusit sa creeze o solutie eficienta, care reuseste nu doar sa detoxifieze organismul ci si sa intinereasca pielea si sa ii ofere un aspect mai elastic si mai sanatos.

Care sunt beneficiile Age Loc R2?

 • Gaseste sursa imbatranirii si o anihileaza;
 • Produce energie celulara, conferind corpului o energie mult mai mare;
 • Ajuta la cresterea vigorii fizice, a acuitatii mentale si a sanatatii sexuale atat la femei cat si la barbati;
 • Sprijina organismul sa elimine cat mai rapid si mai eficient reziduurile si toxinele pe care le-a acumulat prin diverse metode;
 • Ajuta la restaurarea celulara si la fortifierea celulelor. De asemenea accelereaza reinnoirea naturala a celulelor;
 • Regleaza imunitatea, echilibrand functiile Ying si Yang ale organismului;
 • Este un antibiotic natural, avand efecte asupra a numeroase bacterii precum pneumococi, streptococi, virusi sau agenti patogeni;
 • Este un antiimflamator puternic luptand impotriva imflamatiilor de tot felul aparute in corp;
 • Are un efect antioxidant si combate oboseala;
 • Are chiar si actiune anticancerigena, reusind sa stopeze sau chiar sa micsoreze efectele cancerului;
 • Continutul de Cordyceps ii da inclusiv un efect antidepresiv si energizant;

Cui ii este adresat produsul?

Age Loc R2 este adresat deopotriva femeilor si barbatilor peste 18 ani. Cei care au frecvente stari de oboseala, lipsa de vlaga sau o activitate sexuala nemultumitoare, pot avea imbunatatiri semnificative ale vietii in momentul in care incep sa consume acest produs.

Ce contine Age Loc R2?

Contine extracte dintr-o serie de plante atent selectionate, incat sa aiba efecte cat mai puternice asupra corpului si asupra sanatatii acestuia. Printre aceste plante se numara  Cordyceps care regleaza imunitatea, Punica Granatum ( Rodie ) care are efecte puternice impotriva foarte multor boli, Panax Ginseng care stimuleaza activitatea mentala, Seminte de struguri care confera efectul energizant si seminte de Broccoli care sunt o sursa puternica de vitamine ( A, B2 si C).

 

Share.

Leave A Reply