Ce culori de păr se poartă în 2018?

0

Când vine vorba de culori de păr, fiecare anotimp are farmecul său. Iubim vara pentru părul sun-kissed și balayage-ul cu accente aurii, iar în sezonul rece alegem culori mai închise.

O vopsea de păr potrivită îți va pune în evidență trăsăturile unice ale feței și îți va oferi încrederea și siguranța de care ai nevoie.

Culorile de păr la modă în 2018 promit să îți schimbe complet look-ul și să îți ofere o notă fresh, care să te scoată din anonimat, dar care să îți pună și trăsăturile în evidență. Printre cele mai apreciate trenduri în materie de culori de păr din 2018 se află nuanțele de blond argintiu, roșcatul orange, șatenul scorțișoară, dar și șuvitele colorate.

O culoare potrivită de păr este capabilă să schimbe complet imaginea. Culorile de păr la modă în 2018 vor face tenul mai luminos și vor accentua nuanța ochilor.

Multor femei moderne le plac experimentele în materie de coafură. Doar, se știe, schimbarea tunsorii reprezintă o excelentă terapie anti-stress. De aceea, dacă ți se pare că în viață ceva nu-ți merge cum trebuie, schimbă-ți culoarea părului și, vei vedea, totul se va schimba în bine!

Iată ce culori de păr se regăsesc printre trendurile lui 2018:

În acest an sunt la modă elemente de extravaganță, ce constă din trecerea contrastantă de la culoarea naturală a părului în nuanțe mai țipătoare. De exemplu, trecerea graduată unde vârfurile sunt vopsite în nuanțe de albastru, roz sau violet.

Șuvițele californiene, unde vârfurile sunt mai deschise la culoare decât rădăcinile, continuă să fie la modă. Rămân la modă și nuanțele de blond platinat, care se potrivesc în special blondelor ce doresc să dea imaginii o notă de originalitate.

Ombre argintiu

Un look sofisticat, unic, ombre-argintiu s-a remarcat tot mai mult în ultimul sezon, când tot mai multe celebrități, modele sau bloggeri de modă au început să își vopsească părul ombre cu accente argintii.

Unicorn/ Rainbow sau Mermaid Hair (păr de sirenă)

Rainbow hair a început încă de anul trecut. Am văzut totul de la roz la galben neon la albastru. Trendul se menține și în acest an, tot mai multe tinere alegând să își vopsească părul în culorile curcubeului.

 

Oranj ars

La bază roșu, la vârfuri portocaliu – această culoare de păr este unul dintre cele mai mari trenduri ale anului următor. Se potrivește îndeosebi femeilor cu ochii albaștri și verzi, însă și celor cu un ten deschis, ușor bej.

Nuanțe de blond

Blondele au multe opțiuni de vopsire a părului, care vor arăta elegant, se vor adapta nuanței tenului și nu vor altera starea de spirit. Cele mai populare nuanțe de blond pentru 2018 sunt: argintiu, auriu, caramel, platinat și gold rose. 

Decolorarea este un stres pentru păr, de aceea blondele nu trebuie să uite de balsamuri, măști, uleiuri speciale, dacă vor un aspect sănătos și îngrijit pentru părul lor.

Șaten mov ciocolatiu 

Cea mai în vogă nuanță de șaten este obținută printr-un amestec de șaten ciocolată și nuanțe cu subtonuri subtile de mov. Este nuanța de păr mov ciocolatiu, care într-un timp extrem de scurt și-a câștigat popularitatea, fiind adoptată de cele mai influente fashioniste.

 

Ciocolatiu închis

Ciocolatiul închis este una din cele mai populare nuanțe de păr. Culoarea este una foarte naturală, dar în același timp foarte intensă.

Culori la modă pentru părul închis la culoare

Nuanța neagră a părului revine din nou în tendințe. Printre nuanțele închise se mai enumeră și: ciocolatiu, șaten alună, cafea, negru intens și castaniu.

În 2018 poți opta pentru combinarea acestor culori în orice cantitate: poți evidenția una sau două șuvițe sau poți folosi tehnica de decolorare sau ombre.

Anul 2018 oferă diverse posibilități pentru a-ți crea imaginea potrivită. 

 

 

 

Share.

Leave A Reply