Ce modele de sandale de damă se poartă în 2018

0

În sezonul cald,  sandalele ușoare și confortabile sunt pur și simplu indispensabile. În fiecare sezon ne dorim să achiziționăm măcar o pereche, ideal câteva perechi de sandale cu adevărat la modă.

Sandalele reprezintă o parte din istoria modei încălțămintei și un articol absolut necesar în sezonul cald.

Sandalele au început ca un articol utilitar și au devenit rapid un marker al modei. Forma, culoarea, materialul, înălțimea tocului sandalelor, spun multe despre personalitatea ta și îți oferă alura dorită, senzuală sau casual.

 

Căldura din sezonul cald nu lasă loc decât pentru o singură opțiune sănătoasă: sandalele.

Perechea potrivită de sandale care să facă față cu succes provocărilor estivale trebuie sa fie sinonimă cu confortul. Să poată menține piciorul aerisit, să permită deplasări pe distanțe mari sau statul în poziții fixe, fără să incomodeze postura. Să fie confecționată dintr-un material de calitate și să aibă particularități de design, ornament și colorit care se aliniază ultimelor tendințe din modă.

Modelele ideale de sandale: comode, frumoase și în trend.

Iată ce sandale sunt la modă în acest an!

1. Sandalele pe platformă

Pe lângă faptul că aceste modele de sandale arată foarte elegante, intrigante și de neuitat, acestea sunt, de asemenea, incredibil de confortabile și versatile. Ele pot completa cu ușurință cele mai variate imagini de vară, de la cele romantice la cele de afaceri.

2. Sandale tip espadrilă

Sandalele din pânză sunt și ele o tendință estivală care oferă picioarelor un maximum de confort. Modele viu colorate, cu platforme din plută, și panglici care se leagă în funde feminine sunt favoritele fashionistelor, așa încât, chiar dacă varianta se potrivește doar ținutelor casual, ea rămâne o opțiune minunată pentru sezonul cald.

3. Sandale cu talpa joasă

Opțiunea ideală pentru un sezon fierbinte sunt sandalele confortabile cu talpa joasă. Designerii prezintă în fiecare sezon multe variații de astfel de încălțăminte cu talpa joasă pentru o mare varietate de ocazii. De la modele elegante cu vârful acoperit, până la sandalele originale în stil grecesc.

4. Sandale all black

Este vorba despre clasicele sandale cu barete negre dar, reinterpretate. Au mult mai multe barete care urcă până la începutul gambei așa încât sunt mult mai sexy. Poartă-le cu fuste micro mini pentru un look provocator sau cu bermude din denim pentru unul uber cool.

5. Sandale decorate și colorate

Uită de clasicele sandale nude care se potrivesc cu orice, măcar pentru un sezon. Alege în schimb o pereche de sandale ciclam și asortează-le cu o rochie roșie, structurată. Vei fi o apariție demnă de remarcat!

Poți ale modele de sandale plate, în culori vii, cu tușe satinate și accesorizate cu funde, flori, volane sau alte aplicații metalice. Sandalele decorate și colorate se integrează repede și ușor în ținute casual, în ținute exotice de plajă, în outfituri șic sau chiar în ținute office, datorită comodității lor.

6. Sandale cu toc kitten heel

Modelele de sandale cu tocuri de dimensiuni minuscule, tocul kitten heel, împacă perfect confortul cu dorința de a purta tocuri clasice. Acestea conferă piciorului linia feminină visată, un strop de înălțime, dar și un confort substanțial. Sunt elegante, comode, rafinate, vin în cele mai felurite modele și se integrează perfect oricărui stil vestimentar.

Alege modelele de sandale lejere, versatile și trendy, comode și elegante care să îți transforme fiecare zi de vară într-una plină de zâmbete și voie bună!

Share.

Leave A Reply