Ce trebuie sa contina geanta voastra de fitness

0

Vine iarna si toate doamnele schimba orele de jogging in parc si mersul cu bicicleta pe ore de antrenamente la fitness. Pentru a fi in pas cu voi ne-am gandit sa va facem un ghid cu 6 lucruri esentiale pe care nu trebuie sa le uitati atunci cand mergeti la fitness. In primul rand este esential sa aveti o geanta de sport mare, incapatoare in care sa va puneti toate lucrurile. Incapatoare dar nu mare, imensa. Am vazut fete ce merg la sala cu un bagaj atat de mare de zici ca merg intr-un city break. Nu cred ca e necesar sa va puneti tot dulapul in geanta si ca sa evitati asta recomand o geanta normala, crossover, de mers la sala. Pe de alta parte nici nu vrea sa ma gandesc la ideea de a ajunge acolo si sa nu aveti tot ce va trebuie, sa fiti nevoite sa imprumutati lucruri de aceea m-am gandit sa fac lista de mai jos cu lucruri esentiale pe care trebuie sa le aveti in geanta pentru fiecare antrenament, pe langa echipamentul sport, pantofii de sala si o sticla cu apa:

geanta-de-fitness

1. Gel de dus si sampon 2 in 1

Dupa un antrenament extenuant nimic nu este mai placut decat un dus revigorant. Dupa ce ai transpirat bine probabil ca vrei sa faci un dus inainte de a iesi afara. Multe Sali de sport ofera gel de dus si sampon, pe care le pun direct in baie sau gasiti de unica folosita in dulapioare, insa ele nu sunt de foarte buna calitate. In special samponul chiar nu este bun, iar la un par lung tot ce nu va doriti dupa o zi obositoare e sa iesiti cu el ca o matura, incalcit si fara nici o forma. In plus orice femeie stie ca pentru a evita matreata nu este bine sa folosim mereu alt sampon. De aceea recomand sa va puneti gelul de dus preferat si samponul cu voi in geanta.

2. Propriul prosop

Orice sala de sport ofera prosoape, am vazut si doamne care le folosesc insa eu recomand un prosop bun, care absoarbe apa, merita sa cumparati un prosop nou special pentru mers la sala, din magazinele specializate de sport care vand prosoape profesioniste pentru sportivi si inotatori.

3. Slapi de cauciuc

Este de asemenea important sa aveti mereu in geanta de sport o pereche de slapi de cauciuc pe care sa ii purtati la dus dupa antrenament. Trebuie sa respectati regulile de igiena din locurile publice, iar baia de la sala de sport este un loc public. Daca mergeti cu incaltaminte necorespunzatoare sau imprumutata, puteti sa va alegeti cu ciuperci la picioare sau diverse infectii.

4. Mp3 player si incarcator

Daca mergi la fitness ca majoritatea doamnelor, singura, atunci iti recomand sa nu uiti acasa Mp3 playerul. Muzica ta preferata o sa te relaxeze, iar  orele de sport vor trece mult mai usor. In acelasi timp nimic nu este mai frustrant decat sa te urci pe bicicleta si sa te trezesti ca Mp3 playerul nu mai merge, e descarcat. De aceea e bine sa aveti un incarcator universal portabil tot timpul cu voi atat pt mp3 cat si pt telefon/aparat foto etc

5. O punga de plastic pentru hainele de la antrenament.

Sa va aruncati hainele transpirate in geanta nu doar ca nu este igienic dar pot dezvolta un miros urat in geanta voastra de sport. De aceea trebuie sa aveti mereu la voi o punga de plastic (preferabil una ce se inchide ermetic) in care sa le puneti. Cu atat mai mult daca de la sala mergeti direct la lucru, la o intalnire sau la un eveniment.

6. Haine curate si trusa de make-up

In functie de programul d-voastra stiti daca aveti nevoie de o tinuta noua, curata sau puteti sa o purtati pe cea cu care ati venit la sala, insa o trusa de make-up este esentiala pt a iesi frumoasa si plina de viata!

 

Share.

Leave A Reply