Culori de păr la modă în toamna 2016

0

Cel mai simplu mod de a face o schimbare este să îți vopsești părul într-o altă culoare, sau doar să dai o anumită nuanță firelor tale de par. Dar pentru ce culoare să optezi? Fie că ești blondă, roșcată, brunetă sau șatenă, în această toamnă totul este despre a-ți purta părul în nuanțe mai calde și tonuri mai intense.

Află care sunt culorile de păr la modă în această toamnă!

Nuanțele naturale

Părul cu un aspect natural și nuanțele de vopsea care îl imită perfect, oferindu-i o strălucire aparte, sunt tendințe în colorarea părului pe care nu trebuie să le ignori în toamna 2016. Pentru un păr natural și plin de volum poți apela cu încredere la extensiile de păr, în nuanțe apropiate culorii tale. Oricare ar fi opțiunea ta pentru vopsirea părului, este de preferat să ai în vedere această tendință. La capitolul nuanţelor naturale, bronde-ul este vedeta anului. Bronde-ul este acea nuanţă caldă care se află la graniţa dintre şaten şi blond. Acesta a fost făcut cunoscut de către actrița Blake Lively, renumită pentru frumuseţea naturală de care dă dovadă.

Folosirea unei  măști și a unui tratament  adaptate tipului de păr, este stringent necesară astfel încât, părul tău să radieze de sănătate!

culori-par-bronde

 

Nuanțe de șaten

Șatenul este de departe vedeta acestui an. Iar variațiile subtile de subtonuri vin să-i ofere un plus de personalitate. Pentru că are un aspect foarte natural, șatenul, în special nuanțele deschise, se potrivesc de minune oricui. Poți încerca șatenul auriu, șatenul cu tonuri de ciocolatiu sau castaniu, dar și șatenul închis.

culori-par-saten

Blond miere

Un blond miere delicat, care se înscrie de asemenea în marele trend al nuanțelor naturale, este opțiunea pe culori-par-blond-mierecare trebuie să o iei în calcul și în toamna acestui an. Este o nuanță mult mai ușor de pus în practică și în cazul în care ai părul închis la culoare și îți dorești să-l deschizi. Pentru că este o culoare medie, poate fi mai simplu de obținut decât un blond foarte deschis. De asemenea, este blondul ideal dacă ai pielea mai închisă la culoare. Pentru a obține tonuri vibrante, nuanțe radiante, care să ofere părului tău o frumusețe naturală, alege o vopsea de păr de calitate cu ingrediente active pentru a proteja părul și scalpul.

Vârfuri blonde

O altă tendință importantă în acest an și care se poartă toamna aceasta, inspirată de stilul ombre, este cel al vârfurilor aurii. Pe părul șaten, castaniu sau ciocolatiu arată senzațional vârfurile vopsite în nuanțe calde de blond.

culori-par-varfuri-blonde

Nuanțe roșcate 

Se consideră că fetele roșcate trebuie neapărat să aibă un ten deschis și ochii albaștri sau verzi. Însă, se pare că roșcatul se potrivește ideal și posesoarelor ochilor căprui. Important este să fie ales tonul cald, cu adaos de culoare castanie mai întunecată. Nu întâmplator nuanțele roșii ale frunzelor de toamnă, a coniacului, a cuprului, sunt atât de actuale în toamna acestui an, anul Maimuței de Foc. Evitați culorile de tip „bordo” și alte nuanțe ale vinului; în acest an, roșul închis nu mai este actual.

culori-par-roscat-aramiu

Nuanțe de păr pentru brunete

Brunetele vor trebui să uite de culoarea neagră pură, fără subtonuri și reflexii – în toamna 2016 acest lucru nu mai este relevant. Brunetele cu tenul închis la culoare pot opta pentru nuanțele de ciocolată, tonurile calde de scorțișoară, culorile trufelor. Culoarea negru-albăstrui sau cu nuanțe de mov ține de domeniul trecutului. Posesoarelor unui ten luminos cu ochi deschiși la culoare, le sunt recomandate nuanțele de scrum sau culoarea „asfaltului umed”, aproape negru, acestea vor conferi părului tău un ton deosebit.

culori-par-brunet

Aceste idei de culori de păr pentru toamna 2016 îți vor aduce arma secretă pentru a etala cele mai frumoase plete. Analizează tonul pielii tale și tipul de păr ca factori primi pe care trebuie să îi iei în considerare când alegi culoarea preferată.

Folosește doar produse de înaltă calitate, pentru a păstra condiția impecabilă a părului. 

Share.

Leave A Reply