De ce blugii skinny pentru bărbaţi sunt atât de spectaculoşi?

0

Modelele de blugi bărbaţi sunt articole vestimentare care cu siguranţă nu lipsesc din garderoba bărbaţilor, indiferent de vârstă şi de poziţie socială, de job sau de stilul vestimentar ales. Denimul este un material de calitate, căruia designerii vestimentari i-au acordat o atenţie deosebită de-a lungul timpului şi pe care l-au transformat într-o ţinută emblematică pentru bărbaţii care adopta o ţinută casual, lejeră, comodă.

Modalităţi de asortare a blugilor de bărbaţi la articolele vestimentare din garderoba

Cu o istorie de peste 500 de ani, provenind din Genova, pantalonii din denim sunt un “must have” în garderoba bărbaţilor, dar şi femeilor, deopotrivă. Modelele de blue jeans sunt acum atât de variate, încât se pot purta atât la ţinute casual, asortate cu o cămaşă lejeră, un tricou polo sau un pulover, în funcţie de anotimp, cât şi la ţinute elegante.

În cazul în care dresscode-ul companiei nu impune purtarea unei anumite ţinute, sau dresscode-ul evenimentului la care sunt invitaţi bărbaţii nu este atât de restrictiv (de tipul frac şi papion), o pereche de blugi de culoare închisă poate face faţă cu brio cerinţelor.

Cum pot pune în valoare masculinitatea bărbaţilor blugii skinny?

Modelele de blugi skinny au câştigat în ultimii ani tot mai multă popularitate, îndeosebi în rândul tinerilor, dar şi la bărbaţii ajunşi la maturitate care ştiu că nu trebuie să evite aceste articole vestimentare de teamă că vor avea un look cu o notă prea feminină. Dacă sunt purtaţi în mod corespunzător, blugii skinny pentru bărbaţi în combinaţie cu diferite articole vestimentare, pot pune în valoare un trup bine sculptat la sală şi pot da rezultate spectaculoase, outfit-uri demne de revistele de modă.

Cum trebuie să arate bărbaţii pentru a purta cu încredere blugii skinny?

Există anumite criterii pe baza cărora bărbaţii îşi pot alege perechea de blugi potrivită, iar cel mai important dintre acestea este chiar aspectul fizic. Blugii clasici sunt potriviţi bărbaţilor cu picioare subţiri, drepţi, cu sau fără rupturi sau cusături. Blugii skinny purtaţi de bărbaţii prea “skinny” nu fac altceva decât să sublinieze această trăsătură şi să le dea o alură foarte feminină.

Trucuri pentru a purta blugi skinny cât mai cool

Potrivit www.rebelion.ro, blugii skinny pot fi purtaţi în diferite combinaţii. De exemplu:

ţinutele cu un look urban pot avea buzunare cu decoraţiuni şi pot fi asortaţi cu un tricou simplu şi o pereche de converşi;

pot fi purtaţi cu jachete bombardier, blazere sau cămăşi în carouri pentru o ţinută streetwear.

De asemenea, specialiştii sugerează însă şi când şi cum nu trebuie purtat acest model de blugi:

să nu fie asortaţi cu tricouri sau bluze mulate, iar dacă acest sfat nu este respectat, bărbaţii pot adăuga o geacă parka pentru un look complet şi o pereche de ghete biker;

să nu fie purtaţi la birou;

să nu fie atât de strânşi încât să pună probleme celor care îi poartă atunci când se aşează pe scaun.

 

Share.

Leave A Reply