Femeile au votat: barbatii in costum sunt irezistibili

0

Barbatii imbracati in costume la comanda sunt vazuti bine in societate, aspectul lor fiind unul desavarsit care atrage complimente instantaneu, in special din partea femeilor. Ele vad in aceste costume de barbati un om care beneficiaza de stabilitate, de o meserie banoasa astfel ca, tinuta emana ca le poate oferi intreaga siguranta de care ele au nevoie. Alte doamne afirma despre barbatii ca tinuta la 4 ace denota bun gust vizavi de moda, reflectand grija pe care acestia o au fata de propriul corp si de aparitia lor in societate, devenind o adevarata placere sa se afiseze la bratul acestora.

Principalele motive pentru care orice barbat are nevoie de costume la comanda

1. Ii pune in evidenta bunul gust

Nimic nu complimenteaza mai bine silueta si atuurile unui barbat ca un costum conceput special pe masurile sale. Cu fiecare utilizare a costumului care a fost croit atent dupa forma corpului, ce poate fi purtat cu orice ocazie si in orice situatie se regaseste, stilul sau nu va fi trecut cu vederea de catre femei care vor aprecia negresit toate eforturile pe care acesta le face.

2. Ii ascunde imperfectiunile

Un costum de barbati croit perfect si purtat cum se cuvine, cu atitudine si incredere, atrage atentia femeilor ca au de-a face cu un barbat care stie sa-si impuna prezenta in societate – un adevarat James Bond al vremurilor moderne. De multe ori, costumul e o piesa atemporala ce nu se demodeaza si care, desi poate avea un pret mai mic ca un articol de lux sau de firma, exprima finete si bogatie, dar si faptul ca nu are nevoie de o femeie care sa-i poarte grija, ci ca se poate ocupa singur de propriile nevoi.

3. E nemuritor

Desigur, nu e vorba despre barbati, ci despre costumele pe care aleg sa le poarte. Moda tinde adesea sa-si schimbe tiparele. Dar costumele la comanda sunt atat de bine croite si durabile, incat pot fi purtate fara niciun impediment in diferite situatii – in viata de zi cu zi, la birou, la evenimente etc. Exista o multime de idei de stilizare pe care barbatii le pot urma fara niciun fel de efort astfel incat rezultatul sa le ofere o aparitie de exceptie.

Stilistii de la Sarto recomanda sa alegi o tesatura exemplara precum inul, bumbacul, lana etc. si un model clasic, pe care femeile le considera o aparitie misterioasa, mai ales daca este insotit si de usoare accente “retro”.

3 costume de barbati in tendinte in 2022

Niciun barbat nu va da gres alegand in 2022 urmatoarele modele de costume:

Costumul cu blazer

Spre deosebire de alte tipuri de costume, acesta are doua randuri de nasturi care accentueaza talia si echilibreaza silueta chiar si in cazul barbatilor ponderali.

Costumul in carouri sau dungi verticale

Este o frumoasa distragere de la imperfectiuni si ofera un stil elegant barbatilor care vor sa straluceasca si sa faca o buna impresie in fata doamnelor.

Costumul din nuante complementare

Femeile sunt atrase de barbatii indrazneti care aleg sa poarte un costum atipic la care, sacoul are o nuanta complementara pantalonilor si nu e tot unitar.

Desigur, trebuie sa existe o potrivire in ceea ce priveste materialul.

Share.

Leave A Reply