Genți de damă – 5 modele ce se poartă anul acesta

0

În garderoba unei femei numărul de genți ocupă un loc fruntaș, alături de perechile preferate de pantofi. Nu este un mister pentru nimeni faptul că gențile reușesc să ilustreze de minune stilul personal al femeilor care le poartă, iar o adevărată fashionistă nu va avea niciodată prea multe plicuri, rucsacuri sau poșete în colecție!

După pantofi, al doilea accesoriu care face parte din obsesiile multor femei este geanta.

Gențile la modă în acest an se micșorează în dimensiune, trec de pe umăr în zona taliei, apoi se transformă în lucrări de artă modernă. Principala misiune este de avea câte un model din fiecare tendință :).

Chiar dacă nu mai avem spațiu în dulap, pasionatele de modă nu vor spune niciodată ”nu” unei genți drăguțe.

Gențile tip rucsac s-au mutat de mult din zona de accesorii pur sportive în garderoba femeii moderne. Rucsacul este o alternativă excelentă la geanta de mână, care nu e atât de confortabilă în utilizarea de zi cu zi. Rucsacul completează perfect orice ținută, nu numai sport, ci și o ținută casual, smart casual, chiar și o ținută de afaceri.

 

Iată mai jos modelele de genți care  sunt în tendințe și care vor face furori în acest an!

1. Gențile tip poștaș

Realizate din materiale groase, având o rigiditate specifică ce le păstrează forma, acest tip de genți se numără de ani buni printre cele mai importante trenduri. Nu contează neapărat ce formă sau dimensiune alegi, pentru că le găsești în nenumărate variante astfel încât poți alege exact stilul care ți se potrivește cel mai bine. Aceste genți sunt perfecte pentru birou, având o formă bine definită, ce inspiră eleganță și profesionalism.

2. Gențile și rucsacurile colorate sau cu imprimeuri

În materie de culori, se poartă gențile și poșetele argintii și aurii, în contrast cu ținutele all black simple, poșetele albastre sau bleumarin din piele ecologică, dar și plicurile și gențile bej, crem sau albe, care sunt versatile și merg purtate la orice ținută.

Dacă ești adepta culorilor aprinse și îți plac gențile multicolore, fă-le loc în colecție! Anul acesta se poartă și gențile de damă bordo, galbene, mov, gri, verzi sau roșii. Accesorizează-le la ținute în culori uni și pregătește-te să atragi toate privirile în jurul tău.

3. Gențile de brâu

Pentru cei cărora nu le place sa transporte prea multe lucruri, geanta de brâu va deveni un accesoriu indispensabil. Inițial, acest obiect a fost îndrăgit de călători, ale căror mâini sunt în mod constant ocupate. Și nu este surprinzător, deoarece geanta de brâu este comodă din toate punctele de vedere: spațioasă pentru un număr minim de obiecte necesare, siguranța acestora și, desigur, aspectul estetic.

4. Gențile plic

O geantă plic este potrivită în mare parte pentru ocazii sau pentru ieșiri la restaurant, teatru. Singurul inconvenient este că nu este foarte încăpătoare și o poți folosi în locul unui portofel supradimensionat. Dacă vrei să fii o adevărată fashionistă și să atragi atenția tuturor, alege o poșetă tip plic, potrivită pentru stilul tău.

5. Gențile rotunjite

Gențile rotunde, asemănătoare cu cutiile pentru pălării, sunt întotdeauna relevante. În colecțiile lor, designerii s-au jucat cu textura: mată saturată, metalică, lucioasă, o cantitate imensă de accesorii sub formă de inele, lanțuri și încuietori decorative. Imprimeul poate fi absolut diferit, de la modele abstracte, până la fețe hazlii de animale.

Alege gențile potrivite stilului tău! 

Share.

Leave A Reply