Genti de dama ieftine si bune? DA, este posibil!

0

Pentru cei care cred ca un lucru de calitate nu poate fi ieftin, evolutia din ultimii ani a  industriei locale de fashion a tinut sa arate exact contrariul: producatorii s-au adaptat capacitatilor financiare ale romanilor si au lansat produse ieftine, care in ciuda pretului mic, au avut si au in continuare un design placut si o calitate mai mult satisfacatoare.

Astfel, atat in stocurile magazinelor online, cat si a celor offline, pot fi gasite genti de dama ieftine, pantofi ieftini si, in general, cam toate produsele aferente industriei de fashion (inclusiv accesorii). De fapt, unii dintre producatori au mers si mai departe si si-au creat un brand solid in jurul preturilor mici practicate, brand care, pare-se, prinde de minune pe piata din Romania. In fond, indiferent ca vorbim de genti de dama ieftine sau de accesorii, cum pretul e mic si modelele sunt variate – iar cele mai multe au un design placut, nu e de mirare succesul avut. Preturi foarte bune la genti gasiti sigur, loc in care e posibil sa mai gasiti si alte accesorii pe gustul vostru.

In principiu, multe dintre clientele unui astfel de magazin nu cumpara doar un produs, ci mai multe, acesta fiind de fapt avantajul acestui tip de produse. Achizitionand mai multe genti, de exemplu, sau cizme si purtandu-le alternant, ele nu se deterioreaza foarte usor.

Asta nu inseamna ca nu necesita ingrijire. Din contra chiar, toate produsele ieftine, indiferent ca vorbim de haine sau orice altceva, necesita ingrijire pentru a le fi prelungita durata de viata.

 Ingrijirea gentilor de dama

Notiunea de genti de dama ieftine este destul de vaga, in mare parte din cauza faptului ca “ieftin” are insemnatate diferita de la persoana la persoana. Chiar si asa, absolut toate produsele au nevoie de ingrijire:

  •     Gentile din piele ecologica sau din imitatie de piele nu trebuie depozitate sub actiunea directa a razelor soarelui, dar nici in conditii de umezeala. Ele se pot scoroji sau, in cazul umezelii, se pot umfla, disipand neuniform culorile;
  •     Inainte de a depozita o geanta intr-un dulap, aceasta trebuie stearsa si curatata de orice impuritati, tocmai pentru a nu favoriza aparitia unor colonii de bacterii care sa distruga materialul in timp;
  •     In mod ideal, gentile de piele ecologica ar trebui depozitate in pungi din material textile, atat pentru ca acestea atrag umezeala, dar si pentru ca daca petrec mult timp in contact, ele tind sa faca schimb de culori, distrugand astfel design-ul propriu;
  •     Gentile din material textil tind sa acumuleze praf. Totusi, daca producatorii nu specifica faptul ca ele pot fi spalate la masina, atunci ele trebuie curatate manual. Altfel, sunt sanse mari ca imprimeurile si culorile sa se degradeze.

Avand in vedere sfaturile de mai sus, achizitionarea uneia sau a mai multor genti de dama ieftina este cu siguranta o investitie rentabila, intrucat ele pot rezista la fel de bine o perioada indelungata. In plus, in conditiile in care multi comercianti practica adaosuri nejustificat de mari neoferind in schimb produse mai calitative, de ce sa platiti sume mari de bani cand puteti avea parte de exact aceeasi calitate la un pret mai mic?

Share.

Leave A Reply