Ghete de toamnă, primăvară – perfecte pentru aceste anotimpuri

0

Primăvara și toamna ne lasă uneori într-o dilemă: cu ce să mă încalț? Nu e atât de cald încât să îți scoți sandalele preferate, însă nici nu se cuvine să mai porți bocancii cei groși de iarnă.

De aceea, noi îți prezentăm ghetele perfecte pentru aceste anotimpuri, pe care le poți combina foarte ușor cu aproape orice articol vestimentar!

 

  1. Ghete Peep-toe

 

ghete_peeptoeStilul Peep-toe a devenit modalitatea perfectă de trecere de la sezonul rece la cel cald, și astfel, ai încă un motiv să îți faci o pedichiură superbă! După cum îi spune numele, acest tip de ghete îți lasă degetele din față la vedere, ceea ce le conferă un aer sexy și neobișnuit. Acest stil hibrid și-a dobândit reputația în industria modei ca fiind foarte popular printre starurile de cinema iar marii creatori de modă îl consideră deja foarte faimos.

 

2. Ghete clasic(Chelsea) zoot

ghete_chelseaDacă îți place stilul clasic, dar versatil, sobru dar modern, ghetele Chelsea sunt pentru tine! O astfel de pereche de ghete de calitate pot fi o investiție pentru mai mulți ani, deoarece stilul lor nu va ieși din curentul modei prea ușor. Doar au rămas la fel de populare de 150 de ani încoace! Acestea sunt genul de ghete pe care le poți încălța rapid și se potrivesc cu aproape orice, și în ciuda spiritului lor practic, vor lăsa impresia unei ținute deosebite.

 

3. Stiletto

ghete_stilettoCu siguranță aceste ghete sunt o reminiscență din anii 2000, care s-au întors și sunt gata să aducă din nou în scenă feminitatea plină de forță și sex-appeal. Doar privindu-le, îți dai seama că doar o femeie puternică, plină de încredere în ea ar purta așa ceva. Aceste ghete de femeie fatală pot să condimenteze chiar și o ținuta simplă, alcătuită dintr-un tricou și o pereche de blugi, dar le poți purta și la o rochie de seară elegantă.

 

4. Ghete stilul western

ghete-westernAcest stil lejer e mai pretențios, fiindcă dacă alegi niște ghete western până la gleznă nu îți poți permite să adaugi nimic elegant în ținuta ta. Eventual, o pereche de blugi, o cămașă lejeră, cât mai simplă, chiar și tricouri mai largi. Aceste ghete vor fi piesa de rezistență, de aceea nici un alt articol vestimentar nu trebuie să concureze cu ele.

 

 

 

5. Ghete colorate și găurite

ghete_colorateAdu-ți aminte de vremea când erai adolescentă și abia așteptai înflorirea copacilor, ieșirile în parc și totul deborda de entuziasm. Iată cum poți retrăi acele momente!

Dacă ești dispusă să alegi un stil mai excentric, alege din gama largă de ghete primăvăratice cu imprimeu de flori, în culori pastelate sau cu modele perforate de flori, calde și jucăușe, precum dispoziția ta înfloritoare în timpul zilelor cu cer albastru.

 

Indiferent că alegi o pereche de ghete extrem de elegante, gen stiletto, sau vrei să te simți foarte lejer și optezi pentru niște ghete Chelsea, alege-ți ghetele în funcție de personalitatea ta și nu de tendințele din modă, fiindcă vei ști instinctiv cu ce să le asortezi și când e momentul să le porți.

 

 

Share.

Leave A Reply