Imaginea perfectă, asigurată de încălțămintea de calitate

0

Mulți aleg de multe ori să nu acorde importanța cuvenită alegerii pantofilor purtați. Dacă arată bine, sunt considerați perfecți, indiferent că par mai mult decât incomozi, chiar și atunci când sunt doar probați. În timp aceștia vor începe să creeze disconforturi așa de mari încât nu vor mai putea fi purtați. Iar dacă vor fi purtați, cel mai probabil aspectul lor va lăsa cu adevărat de dorit. De cele mai multe ori vor strica chiar întreaga ținută, un lucru groaznic pentru orice femeie pasionată cu adevărat de modă.

Pe termen scurt, în nu mai puțin de aproximativ șase luni se va petrece acest proces care va transforma complet și ireversibil imaginea pantofilor de calitate îndoielnică. În timp, dacă se insistă pe purtarea perechilor de proastă calitate, se va ajunge chiar la probleme grave. Picioarele vor fi cele mai afectate in acest caz. Nici nu mai este nevoie să se menționeze câte afecțiuni pot provoca. Nu numai că vor afecta sănătatea membrelor inferioare, dar și aspectul lor. Deplasarea fără durere sau senzație de disconfort este esențială pentru o viață lipsită de stres și de momente cu adevărat stânjenitoare.

Avantaje ale calității

Se recomandă purtarea cu încredere a unor pantofi de calitate, preferabil produși în România. În așa fel vor asigura tot confortul, precum și protecția necesare atât de mult pentru fiecare purtător. În acest fel se protejează și sănătatea musculaturii piciorului, dar și cea a sistemului vascular.

Un brand foarte bine văzut în România, care produce unele dintre cele mai bune piese de încălțăminte la ora actuală, este Anna Cori. Se remarcă îndeosebi prin crearea celor mai căutate articole pentru femei: pantofi dama Anna Cori. Cu toate că este considerat a fi un brand de lux, prețurile se păstrează totuși în limite normale, acceptabile.

Purtându-i veți putea să vă bucurați o zi întreagă fără senzația de picioare grele. Se va asigura și o protecție optimă în cazul amortizării șocurilor resimțite în momentul în care pășiți pe suprafețe dure precum betonul.

Încălțăminte versatilă

Nici aspectul nu este lăsat la o parte, se pune chiar un mare accent pe felul în care arată pantofii ca produs final. Designul acestora este unul clasic, în linii simple. În acest fel se pot foarte ușor asorta cu aproape orice piesă vestimentară, indiferent de stilul acesteia, elegant sau ceva mai casual. De obicei, aceștia se găsesc în modele monocrome și neapărat pe nuanțe la modă, moderne. Multe dintre perechi sunt pe negru, tonuri calde de maro, bleumarin, dar și culori ceva mai țipătoare, ca roșu, argintiu.

Înălțimea tocurilor

Bineînțeles că multe dintre perechi sunt cu toc, pentru că acestea sunt de foarte multe ori asociate cu eleganța, precum și cu farmecul feminin. Tocurile variază de la 55 de mm până la 100 de mm. Se găsesc multe opțiuni încadrate în aceste măsuri minime, dar și maxime.

Prețurile

Prețurile nu sunt deloc piperate, având în vedere standardele calitative după care sunt realizate produsele brand-ului Anna Cori. Aspectul financiar contează, însă cu siguranță oricine preferă să facă o investiție într-o pereche de pantofi de calitate, decât să schimbe în același sezon 3-4 perechi de pantofi cumpărați la un preț modic.

Materialele folosite

Pentru cele care nu sunt familiarizate cu acest brand, trebuie să știe că toate produsele sunt confecționate numai din piele naturală. Pielea folosită poate fi de mai multe feluri: întoarsă, lăcuită, laminată. Câteva dintre perechile produse sub brand-ul Anna Cori sunt făcute din catifea, unul dintre cele mai apreciate materiale în acest sezon.

Concluzia este că oricine poate ieși în evidență cu o asemenea pereche de pantofi. Nu vor fi reacții de șoc sau dezaprobatoare, ci numai de laudă la adresa încălțămintei alese. Nu vor putea fi purtați numai la un eveniment anume, ci pot fi foarte ușor adaptați la o ținută de club, la o ieșire în oras și chiar și într-un cadru mai formal, care cere o ținută ceva mai sobră.

Pentru a putea vedea cu exactitate modele de pantofi dorite, accesați pagina magazinului online, www.annacori.com/ro/.

 

Share.

Leave A Reply