Cum alegi încălţămintea de vară?

0

Dacă te-ai hotărât să ieşi la shopping pentru vara ce începe, trebuie să iei în calcul mai multe lucruri. La îmbrăcăminte îţi alegi culori, texturi şi stiluri diferite în funcţie de greutate, înălţime şi preferinţe. Însă, când vine vorba de încălţăminte, lucrurile nu sunt uşoare precum par, cel putin pentru femei.

platforme-safari-rosii-8430793Iată un scurt ghid pentru a-ţi alege încălţămintea de vară potrivită, în funcţie de forma corpului tău, în special a picioarelor:

Dacă ai glezenele groase, evită sandalele legate cu şnur sau curea, chiar dacă sunt la mare căutare anul acesta.  Ele pun accent exact pe zona pe care tu vrei s-o ascunzi.  În schimb, poţi purta sandale cu platformă , pantofi cu toc inalt, stiletto.

 

Pentru picioarele lungi şi subţiri îţi recomandăm balerini sau sandale 1gladiator. Dar nu te limita doar la încălţăminte joasă! Dacă natura te-a înzestrat cu picioare luni, alege tocuri subţiri şi sandale cu şnur sau curea la baza gleznei. Nu sunt indicate platformele şi tocurile late.

Mărime mare la picior? Încercă încălţămintea închisă la culoare, sandale cu curele late si accesorii mari. Nu te mai uita după cele fine şi delicate care lasă piciorul aproape gol, deoarece nu te avantajează.

Pembe_Stiletto

Dacă ai picioarele scurte şi groase,  ar trebui sa eviţi balerinii, sandalele gladiator şi tocurile mici. Poartă tocuri cât mai înalte şi cât mai înalte.

 

Reguli de bază pentru a purta încălţăminte de vară:

1. Pedichiura trebuie să fie impecabilă. Este neplăcut să priveşti o persoană cu unghiile la picioare neîngrijite, mai ales când poartă sandale decupate sau tip gladiator.

2. Cel puţin o dată pe săptămană ai gria de picioarele tale printr-o sedinţă spa, la salon sau la tine acasă.sukoonFoloseşte crema de călcâie, crema abrazivă pentru un peeling uşor al picioarelor şi crema hidratantă de corp. Astfel picioarele tale vor arăta perfect, gata de a purta o pereche de sandale sexy. Urmăreşte să foloseşti produse naturale, organice, care nu conţin parabeni.  Este foarte bine dacă reuşeşti să îţi faci în casă toate aceste creme. Foloseşte uleiuri naturale pentru hidratare şi pentru un miros încântător

3. Când ştii că ai de mers pe jos foarte mult, evită tocurile şi încălţămintea incomodă. Acestea îţi pot afecta sănătatea, în special poziţia coloanei vertebrale. Alege încălţăminte comoda şi joasă.

balerini-lov-turcoaz-84033304. Atunci când conduci, ai grijă de tocuri şi de parte din spate a pantofilor. Este bine să ai o pereche de balerini sau teneşi la îndemană pentru a evita deteriorarea pantofilor tăi preferaţi. Totodată, nu este recomandat să conduci în tocuri din motive de siguranţă.

5. Alege încălţăminte prin care piciorul poate să respire, mai ales în zilele foarte călduroase.

6. Cea mai importantă regulă este încrederea de sine, care este exprimată mai ales prin poziţia dreaptă a corpului tău. Indiferent ce porţi în picioare, dacă mergi dreaptă şi plină de încredere, vei atrage privirile celor din jur.

Poţi merge la shopping acum! Nu uita de culorile intense care se poartă vara aceasta, de imprimeuri, de accesoriile mari ( pietre, şnururi, catarame şi franjuri) şi de ceea ce ţi se potriveşte!

Fii frumoasă şi simte-te bine în sandalele pe care le alegi!

Share.

Leave A Reply