Încălțăminte sport damă – ce alegem în funcție de ocazie

0

Te-ai hotărât să mergi la sală, să mergi pe munte, la alergat sau să desfăşori orice altă activitate sportivă şi pentru aceste acţiuni ai nevoie de pantofii sport potriviţi?

Vom vorbi despre ce trebuie să ştiţi atunci când achiziţionaţi pantofi sport pentru drumeţii, alergare şi mers – activităţi sportive preferate de cele mai multe dintre noi, dar şi pentru momentele în care vrem să ne simţim relaxate într-o pereche de teneşi sau adidaşi. Încălţămintea sport este din ce în ce mai preferată şi adoptată de cele mai multe dintre noi, ocupând în prezent, un loc semnificativ în topul preferințelor  street style. Daca încă nu ai făcut-o încă, e bine să adaugi în garderoba ta cel puţin o pereche de pantofi sport care te vor face să fii de fiecare dată în tendinţele stilului de sport chiar şi atunci când ieşi la o plimbare în parc cu prietenele.colaj street styleÎnainte de a-ţi alege perechea de încălţăminte pentru activitatea pe care o vei desfăşura trebuie să ţii cont de confortul, de lejeritatea de care trebuie sa te bucuri şi îţi recomand să alegi aceea pereche care îţi lasă piciorul să respire. Alege acea pereche de pantofi sport potrivită ţie şi potrivită plimbărilor sau activităţilor cotidiene, la preturi pentru toate buzunarele.vezimodeleEste indicat sa alegem încălţămintea sport potrivită pentru fiecare activitate în parte.

În nici un caz nu-ţi cumpăra o singură pereche oarecare de „adidaşi” crezând ca îi poţi folosi la orice activitate sportivă! Acest lucru îţi va crea destule probleme, neplăceri şi foarte probabil chiar dureri de picioare.

Alege, de asemenea, o mărime cu o jumătate de număr mai mare decât dimensiunea reala a picioarelor tale pentru o libertate mare de mişcare a acestora, confort şi flexibilitate maximă.

Investeşte în perechi de pantofi sport, de calitate,  pentru un maxim de confort şi fără niciun fel de probleme la nivelul picioarelor.

Pentru drumeţiile pe munte, la câmpie sau pe dealuri mai înalte, alege mereu încălţămintea sport cu o talpă groasă şi înaltă. În funcţie de gradul de dificultate al terenului, poţi alege o talpa mai groasă şi mai dură sau mai puţin groasă şi mai elastică. Încălţămintea sport pentru drumeţii trebuie să-ţi ţină piciorul fix pentru a evita entorsele la nivelul gleznelor şi pentru a te bucura din plin de activitatea în aer liber.

Sandalele cu talpă rigidă şi groasă pot fi de asemenea potrivită pentru drumeţii uşoare pe un teren cu un grad de dificultate mai redus.

drumetii shoesPentru activitatea de alergare în aer liber alege o încălţăminte comoda, elastică, uşoară, cu talpă nu foarte joasă dar nici prea înaltă, încălţăminte care îţi lasă pielea să respire. Pantofii sport pentru aceasta activitate trebuie să-ţi ofere flexibilitate, controlul şi stabilitatea călcâiului şi o tracţiune bună. Poţi alege de mai jos dintr-o gamă largă de pantofi sport de alergat, de diferite culori şi modele ceea ce îţi place, modelul şi culoarea potrivită pentru hainele tale de alergat.vezimodelecolaj joggingDacă eşti adepta mersului la sală, pentru alergarea pe bandă, alege de asemenea o încălţăminte comodă, elastică, cu talpă antiderapantă pentru a nu aluneca de pe bandă de alergat.

Pentru activitate de mers  pe distanțe lungi aveți nevoie de pantofi sport care să aibă vârful flexibil şi moale pentru a atenua şocurile, cu o forma a tălpii care oferă flexibilitatea naturală a mişcării tălpii piciorului.

Adoptă stilul casual pentru a te simţi bine şi confortabil în fiecare moment.

 

Share.

Leave A Reply