Întrebările fashionistelor despre extensiile de păr primesc răspunsuri de la experții Belher

0

Femeile au căutat dintotdeauna să afiseze o imagine prezentabilă în societate, chiar dacă asta a presupus un efort deosebit vizavi de îngrijirea personală. Mascarea minusurilor a constituit dintotdeauna o adevărată provocare pentru reprezentantele feminine, motiv pentru care cosmeticele și diversele produse de înfrumusețare nu au fost deloc neglijate.

Extensiile de păr constituie un fenomen veritabil în domeniul modei. Optează pentru acestea din ce în ce mai multe fashioniste, din dorința de a-și completa un look de invidiat. Belher, magazin specializat în comercializarea de extensii, dar și trese, cozi și peruci, atât din păr natural, cât și sintetic, ies în întâmpinarea celor care doresc să își completeze imaginea cu soluții complete.

Pentru că sunt disponibile în opțiuni atât de variate, iar tehnicile de aplicare diferă de la un model la altul, ajutorul unui hairstylist cu experiență devine indispensabil. Extensiile încep să seducă tot mai multe reprezentante feminine, motiv pentru care alegerea celor potrivite este foarte importantă. Acestea dictează perfecțiunea coafurilor, precum și aspectul sănătos al podoabei capilare.

Pentru a beneficia de cele mai eficiente soluții la capitolul extensii de păr, experții Belher din București oferă răspunsuri la o serie de întrebări frecvent adresate de cele interesate de aceste produse.

Deseori podoaba capilară constituie latura magică a fizicului, cea care completează armonios prezențele feminine. Dorința de a avea un păr bogat, voluminos și lung a fost exprimată în nenumărate rânduri de femei, astfel că Belher oferă nu doar produse înalt calitative, ci și servicii de montare a extensiilor în cadrul salonului aflat în aceeași locație cu magazinul. Iată ce trebuie știut despre extensii, pentru ca alegerea să fie una potrivită.

  • Pot fi extensiile fixate pe orice tip de păr?

Este o întrebare destul de frecvent adresată celor de la Belher. Nu există nici o piedică în a purta extensii, cu excepția unui păr nesănătos și deosebit de subțire. În orice caz, recomandarea acestora cu privire la alegerea celor mai potrivite produse este de consultarea unui specialist. Spre exemplu, cele care doresc să ofere dublu volum părului vor fi ghidate către extensii par natural din categoria specifică.

  • Dăunează părului purtarea extensiilor?

Indiferent de tipul părului, că are firul gros sau că este fin și subțire, extensiile – montate corect, nu afectează nicicum părul natural. Atunci când tehnicile specifice sunt atent aplicate nici un fel de probleme legate de sănătatea podoabei capilare nu ar trebui să apară.

  • Sunt extensiile vizibile?

Grija că acestea s-ar putea distinge de părul personal este complet înlăturată atunci când un hairstylist profesionist face recomandarea. Deși sunt imperceptibile, contează și ca gramajul, lungimea, nuanța – toate să se armonizeze cu părul natural.

  • Cum trebuie îngrijite extensiile?

La fel ca și în cazul părului propriu, acestea trebuie să beneficieze de aceeași îngrijire atentă. De asemenea, pot fi tunse, ondulate, întinse, chiar și vopsite după bunul plac. Astfel de factori nu au nici o influență negativă asupra aspectului ce definește podoaba capilară.

  • Ce proveniență au extensiile?

Cele comercializate de magazinul Belher constau în extensii din păr natural indian Remy. Acesta este popular pentru aspectul sănătos ce îi este specific, precum și prin rezistența pe care o prezintă.

  • Sunt diferențe calitative între diversele tipuri de extensii?

Acest aspect depinde de fiecare magazin în parte și de sursele sale. Spre exemplu, în cadrul magazinului Belher se regăsesc numai articole realizate din păr 100% natural din fire Remy.

  • Există vreo restricție referitoare la perierea extensiilor?

Așa cum este recomandat și în cazul părului natural, extensiile trebuie periate zilnic. Desigur, operațiunea trebuie să se realizeze cu atenție, iar perierea să se facă dinspre vârfuri, progresând spre scalp. Exista perii special concepute pentru extensii, astfel încât să întârzie deteriorarea și să își păstreze aspectul unui păr frumos și sănătos pentru un timp îndelungat.

  • Prezintă vreun risc aplicarea extensiilor cu cheratină?

Nici pe departe! Cheratina nu distruge firele de păr, ci le hrănește, întrucât este un compus al părului.

  • Care este lungimea minimă de la care se pot aplica extensiile?

Pentru o îmbinare armonioasă a acestora cu părul natural, este necesar ceva mai mult decât o scurtă tunsoare. În acest mod diferența va fi insesizabilă și părul aplicat se va purta identic cu cel personal. Desigur, totodată trebuie ținut cont și de nuanța acestuia, pentru ca armonizarea să fie optimă.

Desigur, aceasta este doar o parte a întrebărilor pe care cele interesate de o schimbare rapidă de look le au vizavi de extensii. Orice alte curiozități din domeniu pot fi adresate specialiștilor Belher, atât în cadrul salonului profesional din capitală, cât și pe site-ul belher.ro.

Share.

Leave A Reply