Modele de sandale de damă pentru zile însorite

0

Vara este momentul să scoatem la plimbare cele mai cool fuste din garderobă, purtate cu cele mai frumoase modele de sandale.

O încălțăminte aleasă corect poate deveni cireașa de pe tort a unui look și pune în evidență toate avantajele stilului ales. De aceea, este necesar să cunoaștem în detalii colecțiile moderne, o aptitudine utilă pentru adevăratele fashioniste, indiferent de tipul încălțămintei despre care este vorba. În sezonul de vară sunt indispensabile sandalele stilate și moderne.

Sandalele joacă un rol deosebit în ceea ce privește încălțămintea. Nu sunt pantofi obișnuiți, sunt mult mai mult: o piesă de feminitate, o înfățișare glorioasă a pielii goale și un sentiment total de libertate (cel puțin pentru picioarele noastre). Sandalele reprezintă stilul dulce și feminin, sunt extrem de ușoare, drăguțe și versatile, se pot combina la toate ținutele existente.

Nu este deloc simplu să alegi o pereche de sandale dintre sutele de modele pe care le vezi în magazine. Ca să-ți fie mai ușor să te decizi, află ce se poartă în vara anului 2017.

Sandalele cu toc pătrat

Purtată de bunicile noastre, încălțămintea cu toc pătrat, gros, tip bloc, revine în trend. Poate nu este cea mai sexy încălțăminte, dar cu siguranță este cea mai comodă. Pentru că îți oferă mai multă stabilitate, tocul bloc este foarte ușor de purtat întreaga zi. Este un toc confortabil, ideal pentru zilele în care ai mult de mers, dar nu vrei să faci compromisuri în ceea ce privește stilul.

Sandalele cu şnur

Inspirate de sandalele romane, purtate cu entuziasm an după an de femeile din întreaga lume, sandalele cu șnur în tendințe pentru anul acesta aduc un plus de feminitate. Sunt realizate din materiale diverse, precum pielea întoarsă sau pielea ecologică, din materiale textile sau sunt acoperite cu catifea. La fel ca și sandalele romane, au talpa joasă, dar găsești și modele cu toc, iar șnurul poate fi înlocuit cu panglică.

Sandalele invizibile”

Anul acesta a apărut un trend nou – sandalele invizibile (cunoscute și drept naked sandals”) – mai exact, este vorba despre sandale nude și/sau cu detalii transparente, care dau impresia unor picioare mai lungi, pentru că se confundă cu nuanța naturală a pielii.

Sandalele decorate cu ciucuri

Dacă în anii trecuți franjurii au fost cei care au dominat lumea modei, în special pe cea a accesoriilor, anul acesta ciucurii se numără printre decorațiunile preferate de designeri. Poți purta sandalele cu ciucuri cu ținute de zi alături de rochii de vară din denim subțire sau salopete din denim alb și tricouri simple.

Sandalele din pânză

Acest tip de sandale foarte lejere și confortabile imită stilul espadrilelor, fiind ușor de purtat întreaga zi. Sunt o alegere bună pentru zilele de vacanță și plimbările lungi sau ieșirile la iarbă verde. Se potrivesc de minune cu pantalonii scurți din denim și tricourile marinărești.

Sandale cu platformă, în tonuri neutre

O astfel de pereche de sandale, în tonuri nude și cu platformă, se numără printre tipurile de încălțăminte care nu îți pot lipsi în această vară. Pe lângă faptul că sunt comode, te ajută să adaugi câțiva centimetri în înălțime dacă ești minionă şi sunt foarte versatile. Le poți purta la birou, la petrecerile de vară în aer liber, dar și în cadrul ținutelor tale de weekend.

Sandalele cu toc înalt

Încălțămintea clasică cu toc înalt este mereu actuală, iar dovada sunt creațiile designerilor renumiți. Sandalele cu toc înalt, care se aseamănă cu piciorușul fin al unui pocal, tocul cui clasic sau tocul cu formă piramidală pot deveni cu siguranță cireașa de pe tort al look-ului tău și te va face să te evidențiezi din mulțime.

Sandalele cu talpă plată 

Când timpul de afară va fi foarte fierbinte, cel mai indicat este să încălțăm sandale cu talpa plată. Acestea nu sunt doar comode, ci și extrem de actuale în sezonul vară 2017.

Sandalele la modă în sezonul vară 2017 sunt foarte diverse. Tu decizi pentru ce modele să optezi. Admiră, alege și cumpără.

 

Share.

Leave A Reply