Omega De Ville Ladymatic – bun gust si rafinament

0

Ceasul este, fără indoială, unul din accesoriile preferate de femeile care doresc să iasă în evidenţă prin bun gust şi rafinament. De aceea, este important să alegi mereu ceasul potrivit pentru tine, şi să fii sigură ca piesa pe care o porţi este unică şi te reprezintă.

Pe piaţă vei găsi mii de modele de ceasuri, fiecare având ceva deosebit. Cu toate acestea, majoritatea nu vor oferi ţinutei tale acel ceva pe care îl cauţi atunci când te uiţi în oglindă. Vrei un ceas cu adevărat special? Atunci alege ceasul Rose Gold Omega De Ville, un accesoriu care te va impresiona cu siguranţă.

Pentru că producătorii ştiu cât este de important ca accesoriile să fie făcute din materiale de bună calitate, vei fi fericită să afli că Rose Gold Omega De Ville este confecţionat din aur pur, roz, de 18 karate. Acest lucru constituie un dublu avantaj: ceasul are un aspect luxuriant și delicat, și nu-și va schimba aspectul de-a lungul timpului. Ba mai mult, datorită materialului din care este făcut acesta poate fi considerat cu ușurintă o bijuterie și poate fi purtat ca atare, alături de o rochie elegantă la o cină importantă.

Dupa celebra zicală „diamantele sunt cele mai bune prietenele ale femeilor”, putem aprecia și ce impact va avea asupra celorlalti banda delicată de diamante care înconjoară cadranul ceasului. Pentru că eleganța nu reprezintă mereu perfecțiunea, diamantele sunt de dimensiuni usor diferite, acest lucru oferind o naturalețe și eleganță aparte ceasului. Fiecare cifră este, de asemenea, înlocuită de câte un mic diamant; nu este de mirare că acest model este popular printre iubitoarele de frumos încă din anul 1955 atunci când a fost produs pentru prima dată de brandul Omega.

O adevărată mărturie a frumosului, acest ceas este și versatil, putând fi purtat cu ușurință la o ținută de zi, delicată, mulțumită curelei albe și simple care îmbrățișează delicat încheietura. Horologue apreciază personalitatea clientelor sale, așa că ai opțiunea să alegi un alt model pentru brățara ceasului dacă acesta nu te reprezintă: oțel, aur roșu sau galben sau o combinație între acestea. Depinde doar de gusturile tale.

Cât despre funcționalitatea ceasului, acest lucru este doar un alt avantaj. Este rezistent la apă și poate fi scufundat până la o adâncime de 100 de metri fără ca acesta să sufere stricăciuni. Fiecare piesă a ceasului este lucrată cu o atenție desăvărșită din materiale de o calitate exceptională, astfel încât va rămâne o adevărată moștenire de familie. Marturie acestui lucru stă prestigiul brandului Horologue, care continuă să-și răsfețe clienții încă din anul 1848 atunci când a fost fondat de Louis Brandt.

Cu siguranță ceasul Omega De Ville va deveni preferatul tău!

 

Share.

Leave A Reply