Pantofi albi dama – chic și eleganți

0

Vedem cum pantofii albi și-au făcut loc în ținutele de zi cu zi ale acestei veri și rolul lor nu se mai află doar pe terenul de tenis sau asociați rochiei de mireasă.
Dar de ce este atât de râvnit albul în acest sezon?
pantofi-albiPentru o bună perioadă, în conștiința noastră, pantofii albi apăreau ca un stil de încălțăminte nesofisticat, care aduce aminte de anii de școală sau de un aspect cuminte. Adevărul nu este departe de această impresie, fiindcă albul este simbolul purității, candorii dar și a feminității sacre, eleganței și elevării. De aceea nu îi putem purta oricum, fiindcă ei cer o anumită prestanță și atenție detaliilor. Marii designeri recomandă să nu purtăm niciodată dresuri sau ciorapi -de orice fel ar fi ei- cu pantofi albi, dacă nu vrem să cădem în ridicol și să fim comparate cu bunicile noastre sau cu niște școlărițe.

Iată câteva modele de pantofi albi la modă:

Peep-toe nonșalant:
peep-toeDacă vrei să adopți un aer mai ștrengăresc dar sexy, stilul peep-toe este întotdeauna ceea ce cauți. Nu uita să alegi o pedichiură într-o culoare pastelată sau neutră, fiindcă unghiile roșii cu pantofi albi sunt deja o alegere de modă veche.

 

Femme Fatale:
toc cuiTocul cui-ce altceva te duce cu gândul la arhetipul femeii fatale decât tocul cui? Extrem de provocator, elegant și emanând sex-appeal, iată o modalitate de îndulcire a aerului lor îndrăzneț: culoarea albă. Imaginează-ți pantofi albi cu toc cui și o rochie mulată, roșie, pe terasa unui restaurant romantic de pe malul mării, tu și partenerul tău…

Tocul gros -toc serios, nu glumă!
toc grosStabilitatea unui toc de acest gen nu se compară cu nimic altceva. Sau poate doar cu platformele. Dar bănuiesc că tu vrei ceva mai puțin casual decât o platformă, așa că poți opta pentru tocul gros, chiar pătrat care a revenit la modă și poate fi combinat cu blugi skinny și chiar cu o ținută office.

Kitten –pentru un aer aristocrat:
kittenFie ți-e dor de stilul Audrey Hepburn, fie simți nevoia unor pantofi ceva mai comozi fără să compromiți eleganța, acest stil de pantofi sunt foarte confortabili dar și pretențioși, iar tocul lor nu depășește 5 cm (altfel nu ar mai fi tocuri kitten).

 

Petrecere cu platforme:
platformeAlege niște pantofi albi cu platformă care ies în evidență seara sau la lumina neonelor black-light, iar dacă mai au și strasuri sau un model deosebit, nu va trebui să mai adaugi accesorii sau culori ținutei tale fiindcă platformele vor fi elementul-cheie al ținutei tale. Acum mai trebuie doar să-ți alegi muzica de dans și parfumul pe care-l vei purta!

Alb și…încă ceva!
alb si inca cevaNici pantofii care nu sunt în totalitate albi nu sunt o idee rea. Din contră, acești pantofi înlătură riscul puritanismului pantofilor albi și îți oferă o gamă mai largă de posibilități. Pot avea un aer office mai pronunțat dar sunt potriviți și pentru o seară cu prietenii în oraș.

Chiar dacă este o nuanță care iese în evidență și trebuie să ai grijă cu ce elemente o combini, noblețea albului va da o notă de distincție ținutei tale, și este atât de simplu să o pui în practică!

Ai curajul să ieși în evidență purtând stilul tău preferat de pantofi albi și simte-te ca o prințesă!

Share.

Leave A Reply