Pantofi damă mărimi mari – unde găsim si cum alegem

0

Dacă ești o fashionistă, trăiești des plăcerea pe care ți-o oferă achiziționarea perechilor noi de încălțăminte. Domeniul și stilurile sunt vaste ceea ce ne conferă încrederea faptului că indiferent de necesitate, vom găsi mereu acea pereche de pantofi pe care ne-o dorim sau de care avem nevoie. De cele mai multe ori poate fi o adevărată provocare achiziționarea unor pantofi confortabili, stylish, dar și potriviți stilului nostru.

Dar ce facem dacă avem nevoie de mărimi mari la încălțăminte?
Deși, acest aspect poate fi deseori considerat un inconvenient în viața noastră, să ne amintim că acest lucru se datorează trupului nostru, zvelt, frumos conturat și bine definit.
Ceea ne ajută foarte mult este gama vastă de articole de încălțăminte. Găsirea și achiziționarea într-un timp rapid și la un preț bun, dar mai ales satisfacția de a alege ne sunt facilitate de magazinele online unde putem găsi tot ce ne dorim.

vezi-pret-model

Cum fiecare persoană este diferită și, din punctul meu de vedere aș spune că acest lucru este minunat pentru că astfel ne putem bucura de o gamă largă de încălțăminte potrivită pentru fiecare dintre noi, putem găsi pantofi de diferite mărimi, de la cele mai mici, la cele mai mari.

Orice femeie are nevoie de mai multe perechi de pantofi pe care să îi poată folosi cu plăcere și încredere la fiecare vestimentație pe care alege să o poarte în funcție de evenimentul la care participă, de acțiunea pe care o întreprinde și bineînțeles de tipul de încălțăminte care i se potrivește.
pantofi stylishFiecare dintre noi , avem nevoie de acei pantofi deosebiți, pe care îi putem folosi la nunți, botezuri, petreceri sau evenimente speciale. Dacă nu ne permitem să achiziționăm pentru fiecare ținută o pereche de pantofi care să completeze sau să accentueze anumite piese vestimentare, putem opta pentru acea pereche de pantofi care să completeze într-un mod perfect mai multe ținute.

Astfel putem alege o pereche de pantofi cu toc, eleganți, comozi pentru ca astfel să ne putem bucura de ei toată seara fără niciun  fel de probleme.

pantofi de ocaziiPentru evenimentele mai speciale, alege acele perechi de pantofi în culori metalice, argintii sau aurii, pe cele lucioase sau cu inserții sclipitoare de ştrasuri sau pietre strălucitoare pentru a-ți evidenția ținuta deosebită.
Dacă, însă ai nevoie sau dorești pur și simplu să-ti completezi colecția de încălțăminte și ești în căutare de o nouă pereche de pantofi mărimi mari pentru birou, este necesar să ții cont de cele 3 criterii pe care eu le consider a fi foarte importante: confort, material și culoare.

peep toePentru un maxim de confort, alege o pereche de pantofi cu toc mediu, peep -toe sau cu platformă. Pantofii cu toc sunt mereu la moda și sunt cei care dau oricând un plus de eleganță și feminitate. Ei ne ajută să ne păstrăm poziția dreaptă a corpului, ne înfrumusețează picioarele și ne fac să părem mai zvelte. Culorile ideale pentru pantofii office, ar fi culorile neutre, iar ca și material aș opta mereu pentru încălțămintea din piele sintetică, dar nu numai.

vezi-modele-preturi
Cum cele mai multe dintre noi, suntem adeptele stilului casual, dar avem nevoie de pantofi mărimi mari, iar acest lucru face ca achiziționarea perechilor de pantofi să fie o activitate plină de aventură, dar și de oboseală și dezamăgirea de a nu găsi mărimea potrivita a modelului care ne-a cucerit privirea. Poate în link-ul de mai jos  vei putea găsi ceva pe gustul tău.

Sandalele sunt ideale pe timpul verii, dar pot fi înlocuite cu ușurință de pantofii decupați, ideali pentru serile de vară, petreceri târzii și chiar pentru birou. Pantofii decupați sunt mai eleganți decât sandalele și pot fi purtați cu ușurință atât pe timpul zilei, cât și seara, la o ieșire cu prietenii.
Pentru mine, pantofii reprezintă unul din simbolurile feminității care ne scot în evidență într-un mod perfect senzualitatea și frumusețea feminină.

Așadar, nici o ieșire fără pantofii potriviți!

Share.

Leave A Reply