Pantofii de damă fără toc – alegerea perfectă pentru comoditate

0

Pantofii fără toc sunt la fel de eleganți ca cei cu toc, dacă știi cum să îi porți. Partea cea mai bună este că pantofii fără toc pot fi purtați cu orice piesă office, de la fuste conice la pantaloni la dungă sau rochii.

O pereche de pantofi stylish cu talpă joasă îți va fi aliat de preț în zilele petrecute la birou, dar și în zilele libere în care vrei să arăți impecabil!

Mocasinii

Mocasinii pot fi o alternativă excelentă pentru pantofii cu toc, în cazul în care vrei să ai un look stilat.

Mocasinii au ca origine orientul mijlociu. De aici au împrumutat aspectul cu cusături vizibile. Mocasinii fac parte din categoria încălțămintei foarte comode. Mocasinii îți vor oferi varianta mai ușoară și mai confortabilă a pantofilor și îți vor face ținutele mai interesante.

În funcție de modelul pe care îl alegi poți să obții un look rafinat, stilat sau casual. Sunt potriviți pentru serviciu, dar și pentru serile petrecute în oraș cu prietenii. Sunt confortabili și pot să fie combinați cu foarte multe piese vestimentare, de la fuste, blugi până la pantaloni clasici. Mocasinii vor aduce un plus de eleganță ținutelor pe care le abordezi!

Pantofii Oxford

Pantofii Oxford se numără și ei printre pantofii fără toc, comozi și stilați!

Pantofii Oxford sunt acum o piesă must have în garderoba fashionistelor. Clasici, în alb și negru, în culori metalice sau cu imprimeuri îndrăznețe, pantofii Oxford au fost reinventați în fel și chip, fiind ridicați la rangul de piesa statement.

Pantofii Oxford arată cel mai bine atunci când gleznele sunt subțiri și puse în valoare, fie de o pereche de blugi cu tivul suflecat, ori de o fustă scurtă. Cu o pereche de pantaloni skinny sau un dres negru, pantofii vor apărea ca o continuare firească a piciorului, alungindu-l.

Dacă vrei să-i porți cu o fustă, îți sugerez fuste cloș scurte care alungesc și subțiază piciorul.

Pentru a face un adevarat statement, renunță la clasicul pantof negru în favoarea unuia argintiu, cu animal print sau în două tonuri. Sunt mult mai cool și te vor ajuta să ieși în evidență.

Balerinii

Balerinii sunt printre cei mai îndrăgiți pantofi fără toc și nelipsiți din garderoba oricărei femei. Sunt eleganți, confortabili, practici. Dacă vrei să transformi o ținută obișnuită într-una excepțională poți opta pentru balerini cu vârf ascuțit. Modelele de balerini cu aplicații metalice aduc o amprentă personală întregii ținute.

Fustele plisate scurte, din stofă sau din piele, alături de cămăși versatile în culori nude, se potrivesc perfect cu o pereche de pantofi fără toc din animal print. Poți alege un model realizat integral din acest print sau o pereche în combinație negru – animal print.

Pantofii fără toc pot fi purtați cu ușurință în timpul zilei, fie la birou sau la o întâlnire. Principalul avantaj al pantofilor fără toc este comoditatea, indicați mai ales doamnelor care stau multe ore în picioare sau obișnuiesc să parcurgă distanțe mari pe jos. Un alt avantaj al pantofilor fără toc este adaptabilitatea  acestora, pot fi purtați atât la ținute simple, de zi, cât și la ținute elegante sau chiar sport.

O pereche de pantofi fără toc este alegerea perfectă pentru comoditate!

Share.

Leave A Reply