Parfumuri de vară – parfumuri potrivite pentru sezonul cald

0

Nopți fierbinți, cer albastru și plimbări în doi…ce poate însemna, decât că e timpul să-ți prezentăm cele mai văratice parfumuri ?

Parfumul este ceea ce te distinge de restul lumii, care punctează personalitaea  și dispoziția ta.

Știi ce parfum ți se potrivește și ce parfumuri sunt potrivite pentru sezonul cald ?

Noi am selectat câteva dintre cele mai apreciate parfumuri de vară, încântătoare și jucăușe dar și elegante, ca tu să ai de unde alege.

Pentru detalii prețuri un simplu click pe numele parfumului este de ajuns!

Iată, deci la ce ne-am gandit noi:

Dolce Rosa Excelsa Dolce & Gabbana

dolce-rosaAcest parfum surprinde spiritul pur și cutezanța trandafirului împreună cu aroma seducătoare a moscului. Esența prețioasă a acestui parfum fascinează prin notele sale delicate și nobile de trandafir african, folosit pentru prima oară într-un parfum, și feminitatea trandafirului turcesc, foarte apreciat pentru intensitatea sa olfactivă.

 

Poeme Lancome

poeme-lancomeLancome este odă adusă feminității, care copleșește prin rafinament și te îndeamnă la romantism asemeni unui  poem delicat. Dens, dulce și cremos, cu note de mac de himalaya, tei, heliotrop, vanilie, portocal și cedru, ca un nectar de senzualitate și eleganță care îți dă un aer parizian, unic.

 

 

 

Baby Doll Yves Saint Laurent

baby-doll-ysl

 

Un parfum destinat tinereții, floral-fructat, cu arome de ananas, măr, trandafir și frezii vanilate, iar sticluța în formă de diamant roz îți inspiră spiritul ludic și bucuria de a trăi a primăverii. Delicatețea lui necomplicată îți va aduce aminte de starea de îndrăgostire și de entuziasmul unui nou început.

 

 

 

Coco Mademoiselle Chanel

coco-chanel

 

 

Acest parfum are o personalitate elegantă și nonconformistă, inconfundabilă și ai putea spune că include aerul parizian într-o sticlută. Notelor de patchouli li  se adaugă cele de  iasomie și trandafiri, luminoase și delicate, iar moscul alb și vetiver îi conferă seriozitate și un aer seducător.

 

 

Nina L’elixir Nina Ricci

nina

 

Un parfum fresh, jucăuș și dulce, cu note de citrice și praline care te vor face să vrei să-l mănânci! Inocent, ușor și delicios, poartă-l și te va transpune într-o altă lume, mai pură și romantică, ca un basm care-ți va face ziua magică, datorită cireșelor, caramelului și iasomiei, împrospătate cu lămâie și lemn de santal.

 

 

 

Pure Poison Christian Dior

pure-poisonCuminte, ușor și exotic, te va surprinde datorită versatilității sale și simplității adorabile. Acest parfum îți inspira forță și feminitate, puritate dar și mister, iar tu poți fi orice simți atunci când îl porți, fiindcă el te va reprezenta cu fidelitate. Începe cu dulceața citricelor, apoi vei simți aroma florală și senzualitatea cedrului, toate cuprinse în acest parfum sofisticat.

 

Așadar, iată că alegerea unui parfum odată cu înflorirea copacilor și cerul însorit nu este o misiune ușoară: fiecare parfum este unic, la fel precum personalitata ta, și în funcție de momentul din zi, ai la dispoziție o mulțime de parfumuri încântătoare prin care să exprimi ceea ce cuvintele nu pot: sufletul tău feminin, nuanțat în fel și chip și bucuria cea eferverscentă a verii !

 

Share.

Leave A Reply