Parfumuri orientale – o selectie a celor mai fermecatoare arome

0

E timpul să aduci povestea celor 1001 de nopți arabe mai aproape de tine, să recreezi misterul poveștilor indiene în propriul tău univers și să îl inspiri și celor din jurul tău!

imagesYN3PCJIBȚi-ai imaginat vreodată ce parfum purta prințesa Taj Mahalului, sau prin ce farmece atrăgeau dansatoarele din templele indiene? Noi am realizat o selecție a celor mai complexe parfumuri orientale, fiecare având stilul său caracteristic, care să exprime personalitatea ta, jucăușă, senzuală, misterioasă, profundă… Singura ta misiune este să îl alegi, cu multă grijă, fiindcă fiecare din ele este unic și are un caracter puternic, de neuitat!

 

Angel-Thierry Mugler

angel-mugler

Inger al erosului

Dacă te definește stilul ”totul sau nimic”, atunci ți se potrivește și Angel, un parfum controversat, pe care trebuie să îl savurezi atent ca să intuiești combinația hedonistă de miere, lapte de cocos și caramel cărora se adaugă pepene galben și un patchouli aspru. Deloc linear sau blajin, mirosul său parcă îți zâmbește năstrușnic, știind că odată ce l-ai simțit, nu-l vei uita ușor !

                   PARFUMURI ANGEL

 

Magie noire-Lancome

magie noire

Magia senzualității

Sofisticat și puternic, acest parfum nu este potrivit pentru oricine. Fenomenal și elegant, va fi adorat de o femeie puternică, hotărâtă și sofisticată. Mirosul său este vital, umed, iar notele de narcisă și trandafir aduc o adiere diafană peste impresia condimentată, grea care o creează la început, ca o plimbare nocturnă printr-o pădure întunecată care te atrage să o descoperi, să savurezi mirosul ierbii atinse de rouă și să te lași îmbrăcată  de un albastru adânc sub clar de lună…

                                                                          PARFUMURI LANCOME

 

Samsara-Guerlain

samsara

Frumusețea Iluziei

Precum numele său, Samsara, care înseamnă iluzie în limba hindusă, acest parfum opulent te va purta prin miraje nesfârșite, prin labirintul unui palat oriental străvechi, ca o șoaptă care te cheamă să o explorezi în arșița unei nopți orientale. Legendar și catifelat, este un parfum oriental desăvârșit datorită iasomiei și moscului, iar notele de ylang-ylang și santal înconjurate de vanilie și ambră se contopesc într-o licoare misterioasă și feminină.

PARFUMURI GUERLAIN

 

Hypnotic Poison-Christian Dior

hypnotic poison

O otravă atât de dulce

Senzual și dulce, te va obseda după ce-l vei încerca prima oară, ca o otravă plină de voluptate, precum îi spune numele. Lemnul de santal, vanilia, migdalele și cocosul se contopesc în această poțiune cu adevărat hipnotică, intens orientală. Dacă ești o fire pasională, cu siguranță te va fascina stilul său aristocratic, languros și complet ireverențios, ca un sărut al nopții păstrat precum un secret foarte prețios !

                                   PARFUMURI DIOR

 

Ricci Ricci

ricci ricci

Ca o poveste de iubire orientală

Este un parfum cu temperament, care are o savoare ca de dulceață, și care te duce cu gândul la o poveste de dragoste cuceritoare. Îmbogățit cu lemn de santal și bergamotă, devine romantic datorită trandafirului, iar stropul de patchouli îi dă un aer insolent, perfect pentru o femeie cu o personalitate puternică, care nu cunoaște compromisurile și incertitudinea.

PARFUMURI RICCI

 

Ești pregătită să pășești pe un tărâm legendar, misterios, al aromelor orientale ? Nu uita că fiecare aromă te poate transpune instantaneu într-o epocă sau într-un palat oriental străvechi, și te poate inspira să te manifești în moduri nebănuite de ceilalți !

 

Share.

Leave A Reply