Placa de par Remington, accesoriu indispensabil in trusa de intretinere a femeilor active

0

Compania americana Remington are o istorie lunga pe piata producatorilor de produse de ingrijire personala. Din 1937 compania creaza si dezvolta instrumente si accesorii menite sa transforme procesul de ingrijire personala. Aparatele de ras electrice, trimmere-le faciale, placile de indreptat parul, periile rotative, uscaroarele de par si ondulatoarele sunt doar cateva dintre produsele cu care Remington a transformat viata clientilor din tara noastra.

Modele de la Remington – placi de indreptat parul

Femeile active trebuie sa arate impecabil in orice situatie, fara a fi nevoite sa piarda ore in sir cu programarile la salon. Placa de indreptat parul este o solutie la indemana, usor de utilizat care asigura coafuri deosebite, obtinute in doar 20 de minute. Avantajul unui astfel de accesoriu este ca poate fi utilizat din confortul locuintei, este usor de manevrat atat de femeile care au par scurt cat si de cele care au par lung. Coafurile obtinute cu ajutorul placii de intreptat parul sunt variate si rezistente.

Pentru a beneficia de cele mai bune si mai eficiente dipozitive de indreptat parul este bine sa verificati care sunt caracteristicile esentiale ale celor mai noi modele de la Remington, care transforma ingrijrea parului in arta. Invelisul placii este un factor care ofera un grad mai ridicat sau mai mic de protectie firul de par, de aceea Remington a implementat pe aceste accesorii invelis ceramic cu tehnologie ultimate glide care asigura par mai neted, mai sanatos si coafuri mai rezistente. De asemena tehnologia dezvoltata in numerosii ani de cercetare permit indreptarea firelor de par mai rapid, chiar si in cazul celor care par greu de imblanzit. Placile de par ce poarta marca Remington sunt prevazute cu numeroase functii care usureaza procesul de coafare. Multe dintre modele standard vin cu numeroase trepte de temperatura, astfel ca fiecare tip de par poate fi corect coafat, fara a fi deteriorat, asprit sau ars.

Designul acestor accesorii a fost conceput pentru a asigura rezultate eficiente cu consum redus de energie. Toate modelele de placi de indreptat parul de la Remington sunt ergonomice, pot fi manevrate cu usurinta si sunt prevazute cu cablu de alimentare lung, care asigura mobilitate exceptionala. De asemenea vin cu functii speciale de oprire automata si timp redus de incalzire. Dispozitivele de ingrijire personala de la Remington aluneca cu usurinta pe firele aspre de par netezindu-le dintr-o singura miscare, acest fapt permite obtinerea unor rezultate extrem de eficiente intr-un timp foarte scurt. O alta caractaeristica speciala a modelelor concepute de producatorul american este faptul ca carcasa se pastreaza rece (la toate modelel – standard, de lux) chiar si dupa 50 de minute de utilizare.

Share.

Leave A Reply