Pregătește-te pentru plajă cu o geantă de plajă fashion!

0

Căldură mare monșer’, sunt cuvinte de care ne amintim cu drag, de fiecare dată când se apropie vara și gândul ne pleacă către mare, plajă și distracție. Dacă pentru haine, alegerile sunt destul de simple, o rochiță de plajă și un costum de baie fiind tot ce ai nevoie, unul dintre cele mai importante elemente pentru plajă este geanta de plajă. 

Gențile de plajă din gama Meli Melo sunt gândite să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi ale fashionistelor! Gențile și coșurile de plajă sunt încăpătoare și colorate, din materiale naturale, de calitate și sunt exact accesoriul de care ai nevoie pentru a-ți asigura tușa de efect a ținutei tale! 

Geanta de plajă va conține tot ce îți este necesar pe plajă, pornind de la cele utile în viața de zi cu zi, precum telefonul, mini trusa de machiaj sau portofelul, până la cele imperios necesare pe plajă, cremele solare sau uleiurile bronzante.

Gențile de plajă vin în tot felul de materiale. Din pânză, paie și tapițerie din piele ecologică. Modelele de genți de plajă realizate din materiale ușoare sunt cele mai bune, iar culorile pe care aceasta le va avea NU trebuie să se asorteze neapărat cu rochița sau sandalele de plajă, este chiar indicat să optezi pentru o variantă în foarte multe culori, astfel aceasta se va adapta perfect oricărui stil vestimentar, indiferent de culoarea costumului de baie ales. 

Alternativ, gențile de plajă nu sunt limitate la plajă. Ele pot fi convertite în genți care arată la fel de șic în timp ce ești la cumpărături sau iei prânzul. Le poți asocia cu rochii ușoare răcoroase, denim alb, pantaloni de vară largi sau rochii bleumarin și dungi albe atunci atunci când porți gențile pe plajă.

Vara este momentul cel mai potrivit pentru a-ți pune în valoare silueta și atuurile feminine. Alege o geantă de plajă fashion, un costum de baie sexy și pregătește-te să întorci toate privirile pe malul mării!

Share.

Leave A Reply