Sandale cu toc ieftine – confortabile si feminine

0

Deși am crezut mereu că doar pantofii sport sau pantofii fără toc sunt o garanție a confortului piciorului, am reușit în ultima vreme să-mi depășesc prejudecățile și să încerc să port sandale cu toc care să fie confortabile și feminine în același timp. Perechea perfectă de sandale poate complimenta o ținută, dar perechea nepotrivită o poate distruge.

Înainte să cumpărați sandale, cunoașteți diferențele între tipurile de toc și confortul care îl oferă. Există o varietate atât de mare încât cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău din marea de noutăți și stiluri ale momentului:

Sandale cu toc gros 

toc grosDacă nu ești genul pantofilor stiletto și nici nu agreezi tocul cui, iată o alternativă fericită: sandale elegante care îți fac picioarele să pară mai lungi dar care totuși sunt comode. Astfel, nu faci nici un compromis! Cu cât tocul e mai gros, cu atât ai mai multă stabilitate.Combinația mea preferată o reprezintă o pereche de blugi cu talie înaltă și sandalele cu toc gros.

 

Sandale cu toc înalt

toc inaltPe cât efort necesită ca să le purtăm, pe atât de spectaculoase sunt o pereche de sandale cu toc înalt ca să te ajute să ai o perspectivă ”de sus”.  Nu uita că sandalele cu toc înalt sunt o alegere fericită, mai ales la un eveniment important sau în timpul serii. Noi îți recomandăm să alegi niște sandale care să aibă și platformă în cazul în care sunt foarte înalte. De fapt, acesta e secretul franțuzoaicelor care poartă tocuri de dimineața până seara prin romanticul Paris. Pe lângă asta, platformele îți dau un aer sexy, atât de sexy încât e bine să uiți de fustele scurte și să le combini cu fuste lungi sau cu pantaloni până la gleznă.

 

Sandale toc Kitten

kittenAdor tocurile kitten pentru că îmi aduc aminte de Audrey Hepburn în anii 1950 când adolescentele le purtau aproape tot timpul. Ei bine, sunt extrem de feminine și vestea bună e că acest tip de toc este jos, și nu va depăși niciodată 5 cm. După ce mania tocurilor kitten a dispărut pe nesimțite, fiind înlocuită de platforme și tocuri cui în 1960, au revenit ușor în 1980 dar nu în felul în care sunt acum. Aproape că îți vine să îți cumperi astfel de sandale în toate culorile și să le combini în mod fantezist cu toate elemenetele extravagante la care te poți gândi: de la colanți și dresuri până la blugi și rochii de banchet.

Sandale pentru plajă sau plimbări

sandale-plajaPentru ieșirile pe faleză sau la plajă, cu siguranță ai nevoie de  sandale care se pot scoate ușor din picior. Alege  sandale chic, cu un toc mic, cu barete mari sau pentru plimbări în parc,  sandale care se leagă pe picior vor fi exact ce ai nevoie ca să te simți liberă și confortabilă.

Îți poți face o colecție de sandale, în funcție de stilul lor, de culori și de personalitatea ta. Nu uita că o pereche de sandale negre, simple, nu dă greș niciodată. Joacă-te cu culorile și bucură-te vara aceasta de modelele nenumărate de sandale cu toc.

Share.

Leave A Reply