Sutiene cu bretele detasabile – modele si recomandari

0

Probabil ca deții o mulțime de rochițe superbe și topuri pe care nu ai reușit niciodată să le porți din cauză că sutienul cu bretele le strică farmecul, dar nu te simți în siguranță nici fără sutien.

Vrei ca decolteul tău să arate foarte voluptos si să îti pună în valoare înzestrările feminine? Ai fost vreodată la o petrecere şi erai nevoită să îţi ridici sutienul din 5 în 5 minute? Ştim că este foarte neplăcut şi de aceea îţi oferim un ghid al sutienelor push-up cu bretele detașabile.

vezimodele

Ce trebuie să ştii când cumperi un sutien cu bretele detașabile?

1 # Sutienul trebuie să nu aibă circumferinţa prea largă, altfel va aluneca în jos. Pentru sutienul fără bretele trebuie să îţi alegi circumferinţa cu o mărime mai mică decât cea pe care o alegi în cazul sutienelor cu bretele. Dacă de exemplu porţi mărimea 85B la sutienul cu bretele, îţi vei alege 80 B la la sutienul fără bretele.

2 # Când alegi un astfel de sutien, este foarte important să-l probezi, şi să nu te strângă cea mai largă dintre închizători. Deoarece banda care susţine sutienul se poate lăsa în timp, s-ar putea să foloseşti a doua şi prima închizătoare, iar banda din spate  a sutienului e bine să fie largă, pentru susţinere.

 

large_img_509118

 

 

3 # Sutienul trebuie să aibă o cusătură de cauciuc transparent pe interior ca să nu alunece. Un sutien precum WONDERBRA poate avea şi un design plunge, care îţi permite să porţi decolteuri adânci, foarte provocatoare.

 

 

 

 

sutien-multiway

4 #  Unul din avantajele acestui sutien este și faptul că lipsa bretelelor îți dă o senzație de libertate mai mare și se poate asorta perfect la orice  decolteu, rochie de ocazie, maieu, etc.

 

 

 

 

push-up-fara-bretele

 

5 # Dacă preferi să păstrezi misterul, sutienul poate să aibă un design neted, fără cusături exterioare, care poate fi purtat pe sub rochia preferată fără ca nimeni să bănuiască. Acest sutien poate să aibă si functie de push-up, sau pernite înăuntru care îti ridică bustul, perfect pentru o apariție strălucitoare. Încă nu te-am convins?

 

 

 

 

PicsArt_03-07-01.56.59 (1)

 

6 # Poți să optezi și pentru o bustieră fără bretele, pentru verile jucăușe când vrei să ieși la o plimbare cu bicicleta sau cu cățelul.

 

 

 

 

Fiecare femeie ar trebui sa dețină acest accesoriu în garderoba sa. Dacă plănuiești o întâlnire romantică, mergi la o petrecere, un cocktail, sau o ieșire cu prietenele, nu ezita să îți scoți în evidență toate atu-urile tale feminine. Suntem sigure că bărbații vor fi irezistibil atrași de farmecul gingaș al decolteului tău, pus în valoare de acest tip de sutien.

Depozitează aceste tipuri de sutien într-o cutie sau un sertar, fără să îl îndoi, deoarece forma cupelor şi sârma din interior se poate deforma.

Cu acest tip de sutien, orice femeie se poate simţi ca o zeiţă. Lipsa bretelelor lasă zona umerilor liberă, amplificând misterul şi libertatea mişcării. Astfel, poţi dansa toată noaptea fără să fii nevoită să îţi ajustezi decolteul şi eşti liberă să te bucuri de fiecare moment!

Share.

Leave A Reply