Tendințe în coafuri pentru primăvară-vară 2018

0

Tunsorile moderne sunt caracterizate prin simplitate și un stil creativ. Părul bine îngrijit întotdeauna va atrage atenția celor din jur. Motto-ul principal al anului 2018 în materie de coafuri este “simplu și frumos”. Prin urmare, nu creăm niciun model complex pe cap și nu folosim prea multe produse de coafare (diverse spray-uri, spume, geluri etc.). Optăm pentru naturalețe: cel mai bun decor este părul curat, sănătos și strălucitor.

Coafurile la modă pentru primăvară-vară 2018 sunt variate, interesante și originale.

În acest an, 2018, ai voie să experimentezi tot ce îți face cu ochiul în materie de coafuri. Fie că preferi părul mai lung, fie că îl preferi pe cel scurt, nu mai e nevoie să te gândești că nu ți-ar sta bine, ci dimpotrivă, să mergi pe intuiție.

Tunsori cu breton

Bretonul este un artificiu potrivit pentru orice formă de față, pentru că te poți juca cu forma, textura și lungimea lui în funcție de cum te avantajează mai degrabă. Diversitatea bretoanelor din sezonul primăvară-vară este impunătoare: drept, scurt, lung, filat și asimetric.

Dacă nu ești gata să te desparți de părul lung, dar totuși vrei o schimbare, atunci bretonul este o opțiune ideală. Podiumul dictează tendințele pentru bretonul lung care acoperă complet fruntea. Bretonul filat completează perfect coafurile ușor neglijente și părul creț de orice lungime. Tendința de vârf din sezonul primăvară-vară 2018 este bretonul lung neted, pieptănat lateral.

Tunsoarea bob

Bobul este în continuare la căutare. Nu există restricții în acest sens, fie că vorbim de bobul scurt, lung sau în scări. Poți adapta tunsoarea în funcție de preferințe. În plus, bobul este o coafură care poate fi adaptată pentru orice ocazie.

Bobul ondulat este o tunsoare foarte des întâlnită, în special în rândul celebrităților. Bobul ondulat aduce câteva avantaje frumoase: un gât accentuat și alungit și o față alungită. În plus, această tunsoare este simplă și nepretențioasă în îngrijire.

Tunsori pentru păr lung

Preferința pentru părul foarte lung a început deja să se manifeste din 2017, când tot mai multe vedete l-au abordat și a devenit din ce în ce mai prezent și pe podiumuri. În anul 2018 rămâne prezent, iar tunsorile pentru părul lung vor fi caracterizate de lejeritate, naturalețe și dinamism. Pentru a obține aceste efecte, cele mai recomandate sunt tunsorile în scări, care permit părului să se miște în voie și care oferă individualitate look-ului în funcție de textura părului.

Bucle lejere

Buclele reprezintă alegerea perfectă când vine vorba de un eveniment special, în care trebuie să adopți o ținută mai elegantă. Acestea rămân în tendințe și în acest an, mai ales că sunt foarte ușor de făcut cu ajutorul unui ondulator. Aplică puțină spumă înainte de a-l folosi și rulează doar jumătate din lungimea părului, pentru ca acestea să se așeze cât mai lejer.

Coafuri cu împletituri

Și împletiturile se caută în acest an. Aici variantele sunt numeroase, trebuie doar imaginație.

Coc dezordonat

În 2018, se poartă cocurile dezordonate, care nu sunt aranjate deloc, dar au un aspect natural. Spune adio cocurilor perfecte, netede, aranjate la milimetru, căci în 2018 nimeni nu va mai pune accent pe minuțiozitate.

O nouă tunsoare este soluția ideală când vrei o modificare. Coafurile la modă pentru femei pentru primăvară-vară 2018 reprezintă o varietate de idei elegante și interesante pentru orice lungime, tip și culoare a părului. Este important să alegi o coafură care ți se potrivește, te ajută la evidențierea perfecțiunilor și ascunderea imperfecțiunilor și, bineînțeles, corespunde tendințelor actuale ale modei.

 

 

 

Share.

Leave A Reply