Tu știi ce trebuie să faci pentru a slăbi mai repede, în mod natural?

0

Un corp frumos, bine sculptat și lipsit de țesut adipos. La asta visăm cu toții, fie că suntem bărbați sau femei. Dar cum se poate obține acesta? Nu foarte greu, dar nici foarte ușor. Trebuie depus puțin efort și trebuie să ai voință, astfel încât să poți renunța la micile plăceri pe care mulți le considerăm ca fiind nevinovate. O să discutăm în acest articol mai multe pe marginea acestui subiect, oferind de asemenea și sfaturi de bază, de care trebuie să se țină cont atunci când urmărim câștigarea luptei cu kilogramele în plus.

În cazul în care nu știai, la baza oricărui proces de slăbire stă o alimentație sănătoasă și diversă, care să fie capabilă să ofere corpului absolut toți nutrienții de care acesta are nevoie, ajutând în acest fel nu doar la menținerea sănătății generale, ci și în susținerea unui efort constant (aici mult te ajută și acele băuturi pentru slăbit) în timpul antrenamentelor solicitante (despre care o să vorbim mai multe imediat).

Ce ar trebui să înțelegi tu prin „alimentație sănătoasă și diversificată”? Acesta este un subiect care a mai fost discutat de mii și mii de ori, dar observ că, cu toate acestea, sunt foarte puțini cei care într-adevăr țin cont de sfaturile citite sau auzite. Așadar, o să reluăm din nou toate aceste informații, dar pe scurt. Trage o fugă până la frigider și uită-te ce găsești acolo. E foarte sărăcăcios atunci când vine vorba de fructe și legume, nu-i așa? Uite prima ta temă: asigură-te că din frigider nu vor lipsi niciodată fructele și legumele, care vor asigura organismului tău vitaminele, mineralele și fibrele de care are atât de multă nevoie.

Cum ar trebui să arate mesele pe care tu le iei zilnic?

Procesul de slăbire ar trebui să înceapă încă de la primele ore ale dimineții, iar acest lucru presupune că tu nu o să sari sub nici o formă peste micul dejun. Logica din spatele acestui sfat este următoarea: dacă o să mănânci un mic dejun destul de consistent o să ai energia necesară pentru a începe ziua cu o doză de optimism destul de ridicată, iar pe parcursul zilei nu o să mai resimți foamea atât de acut ca până acum. Încă din cele mai vechi timpuri există expresii și diferite proverbe care, sub o formă sau alta, ne spun tocmai acest lucru: să mâncăm de fiecare dată ceva de dimineață.

Sunt foarte mulți care în loc să mânănce își pun direct cafeaua în cană și încep să soarbă din ea – pentru că așa au citi ei, ca dacă bem cafea pe stomacul gol ardem mai multe grăsimi. Complet fals. Să nu mai spunem că dacă vei proceda în acest fel, cu timpul, o să începi să te lovești de tot tipul de afecțiuni ale stomacului. Dacă totuși nu ai poftă să mănânci la prima oră a dimineții, încearcă măcar trei biscuiți să bagi în gură, astfel încât să mai taie din aciditatea care se va forma din cauza cafelei.

Pentru a favoziza slabirea, dublează cantitatea de fibre ingerată, pentru că ele au marele avantaj de a oferi senzația de sătul, chiar dacă numărul de calorii pe care îl primește corpul tău este unul redus. Va trebui de asemenea să renunți la carnea de porc, pe care o poți înlocui cu cea de pește ori pui, bogate în proteine. De pe masă nu o să lipsească, evident, fructele și legumele, iar consumul de apă va trebui să fie unul destul de ridicat. Pe listă mai poți include și Chocolate slim, o băutură care te ajută să arzi câteva calorii în plus.

Încearcă să faci mișcare în fiecare zi!

Faptul că nu ai timp să mergi la sală nu reprezintă nici o scuză. Poți să renunți la a mai merge cu mașina, precum și la a mai folosi liftul, iar acest lucru va conta. Este recomandat, dacă nu mergi la alergat ori dacă nu ai timp să faci excerciții fizice, măcar să te asiguri că ai făcut 10.000 de pași pe jos (este foarte ușor de contorizat, existând foarte multe aplicații care te pot ajuta în acest sens).

Share.

Leave A Reply