Cadourile nu trebuie sa fie o corvoada – cum alegem ceva fun si in buget

0

Alegerea unui cadou nu trebuie sa fie o corvoada, desi in principiu mai toti simt acest lucru. Pare ca este o misiune complicata pentru ca trebuie sa tina cont de varsta, preocupari, de interese si de relatia dintre cel care primeste si cel care ofera. Stim cu totii aceste lectii, atunci cand, indiferent de ocazie, avem de ales un cadou.

Cadouri atipice – pentru ca orice ai oferi, acel ceva trebuie sa fie memorabil

(ADVERTORIAL NEPLATIT, LINKURI DEZACTIVATE)

Exista nenumarate idei de cadouri ce se pot adapta pentru cazul fiecaruia. Fie ca vorbim despre cani, despre pusculite sau despre ceasuri decorative, ce vei gasi aici vine cu o altfel de abordare. Sa fie original, sa fie creativ si sa starneasca, de ce nu, rasul sunt cateva repere despre alegerile facute din cadrul acestui eshop.

Interesant este ca aici orice tip de obiect pe care il vei gasi are o tematica aparte. Ceasul de perete nu este unul clasic, ci il vei gasi in diverse forme – tip janta, casuta din lemn si multe altele. De asemenea, ceasul de masa poate fi in fel si chip insa niciodata simplu. Cu statie meteo, de tip cuier de ce nu, de stil retro, in forma de camera foto sau de tip cub, digital sunt cateva dintre idei.

Sa oferi o pusculita pare ca este o idee puerila, dar in fond poate fi una practica, tinand cont de faptul ca la 3gifts vei gasi astfel de obiecte in forme inedite. Pentru pasionatii de jocuri de noroc, o pusculita de acest gen va fi una inedita. In forma de porcusor, urs sau obiectiv de aparat foto sunt alte cateva optiuni. Pare ca astfel de variante iti surad si atunci un obiect de acest gen nu mai este unul banal.

Cadourile nu trebuie sa fie luate in ras, dar nici prea serioase

Depinde la cine te raportezi. Daca trebuie sa alegi un cadou pentru un colaborator, vei pastra un stil mai sobru. Intre prieteni vorbim si despre glume pe care numai un cerc restrans le intelege. Dar sa fii original, sa alegi altceva decat cadourile clasice cu care toata lumea s-a obisnuit este usor depasit.

Imbina utilul cu placutul si alege canile cu un design inedit, fie cele in forma de obiectiv foto pentru pasionatii din domeniu, fie cea cu note muzicale, fie setul canilor dragoste.

Daca nu vorbim despre cadouri, atunci ceea ce gasesti in portofoliul 3gifts.ro poate fi de ce nu o alegere personala de obiecte care iti incanta fiecare zi. Jocuri de baut pentru ca timpul alaturi de grupul de prieteni sa fie unul mai interesant, ghiozdane pentru drumetii, instrumente de scris in forme interesante sau un set de pahare pentru bere si shot 2 in 1 sunt cateva sugestii de lucruri care iti sunt necesare oricand.

Share.

Leave A Reply