Guess și O-Bag – două branduri ce manageriază tendințele anului 2020

0

În ziua de azi oamenii au început să se axeze tot mai mult pe calitate, în locul cantității. Dacă înainte era important ca garderoba să fie cât mai bogată, indiferent de ce calitate au articolele ce o compun, acum se pune tot mai mare preț pe calitatea și rezistența în timp a produselor.

(ADVERTORIAL NEPLATIT, LINKURI DEZACTIVATE)

Un produs scump nu înseamnă neapărat că este și calitativ. Calitatea vine din materialele folosite, croi, cum se mențin culorile în timp etc. Sunt branduri consacrate ale căror produse se știe din start că sunt de calitate. Este vorba de acele branduri care se mențin pe piață de mulți ani, colecțiile acestora fiind în topul vânzărilor de pretutindeni.

În calitate de cumpărători, responsabilitatea este de a găsi un magazin de încredere în cadrul căruia să existe siguranța că produsele comercializate sunt originale și nu replici. Este indicat să se analizeze cu atenție magazinul respectiv sau chiar să se ceară recomandări de la alții care au cumpărat produse de acolo. De obicei, reclama cea mai bună se face prin recomandările celor apropiați. Este ca și atunci când se caută o cazare la un hotel anume, dar înainte vor fi căutate pe forumuri diverse feedback-uri, pozitive sau negative.

Differenta – magazinul online ce reunește toate brand-urile cunoscute

Un magazin de încredere și recomandat de către mulți. În cadrul acestuia se regăsesc o mulțime de articole din colecțiile unor brand-uri celebre precum: Guess, O-Bag, Anekke, Calvin Klein, Desigual, Lee Cooper, Tommy Hilfiger, Under Armour și multe altele.

Având o vechime de 12 ani pe piață, magazinul online Differenta a știut să își facă loc printre celelalte magazine de profil și chiar să ajungă într-un loc fruntaș datorită produselor sale originale și a seriozității cu care își tratează clienții.

Guess este una din mărcile foarte căutate în ziua de azi. Acest brand american cu rădăcini franceze a ajuns pe placul clienților din toată lumea, fie ei bărbați sau femei, datorită pieselor unice pe care le produce, potrivite pentru toate gusturile și stilurile. Este adevărat, majoritatea pieselor sunt mai potrivite stilului casual, dar nici stilurile elegant și sport nu sunt ignorate.

În cadrul magazinului sus menționat se găsesc fel și fel de articole de la acest brand cunoscut și anume: piese de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, bijuterii, mănuși, curele, eșarfe și multe altele. Cu ajutorul acestora se pot crea ținute de invidiat care cu siguranță vor atrage toate privirile.

Vorbind despre mărci cunoscute prezente în cadrul magazinului Differenta, nu se poate să nu amintim și de O-Bag, un brand italian extrem de apreciat în toată Europa. Gențile produse de O-Bag sunt inedite, ceva nou pe piața de profil. Originalitatea acestora provine din faptul că se pot achiziționa de-a gata sau se pot compune după bunul gust al fiecăruia. Cum se face asta? Ei bine, aveți ocazia să fiți designerii propriei genți, achiziționând separat mânerul, sacul de interior și corpul genții. Puteți face fel și fel de mixuri între culori și modele ce se regăsesc la Differenta.

Așadar, alegeți întotdeauna articole originale, de calitate, cu ajutorul cărora să vă mențineți în tendințele anului 2020. Pentru toate acestea există Differenta!

Share.

Leave A Reply