Ce calitati trebuie sa ai pentru a castiga bani din videochat

1

La prima vedere toata lumea ar crede ca poate da un raspuns simplu si la obiect, respectiv aspect fizic placut si disponibilitatea de a te dezbraca in fata camerei web. Aceasta este abordarea superficiala, in urma careia multe afaceri de acest fel au sfarsit intr-un faliment mai mult sau mai putin rapid, fiindca lucrurile nu mai stau deloc ca acum zece ani, cand o camera web mediocra si o canapea rosie aduceau bani suficienti pentru o existenta decenta.

Intre timp, ca in orice afacere, lucrurile au evoluat si calitatea a devenit indispensabila: calitatea ambientului, calitatea dotarilor tehnice si (mai ales) calitatea serviciilor oferite de performerele din acest domeniu. In studioul de videochat Bucuresti Laguna Studio, am aflat mai multe despre ce inseamna o femeie cu succes in arta videochatului.

Sa vedem ce calitati sunt necesare unei femei, pentru a avea succes in bransa videochatului

Prima si cea mai importanta calitate este capacitatea de empatie, capacitatea de a simti de ce are nevoie clientul care intra in sesiune cu tine. Nu toti barbatii care apeleaza la videochat au nevoie (doar) de o femeie care se dezbraca rapid si-l impinge (mai mult sau mai putin grabit) spre cybersex. In fapt, foarte multi dintre cei care platesc aceste servicii au nevoie de comunicare, in viata reala fiind prea inhibati pentru a o obtine. In urma acestei descoperiri, ar trebui sa fie fireasca orientarea dialogului spre relaxarea discutiei si prelungirea ei sub aspect psihologic, nu spre incheierea ei prin sex virtual.

videochat

A doua calitate este aceea de a avea cunostinte decente intr-o limba straina, preferabil engleza. Este aproape imposibil sa retii un barbat cateva zeci de minute (fetele cu adevarat profesioniste reusesc sa aiba frecvent sesiuni de peste o ora) fara a putea comunica la un nivel mediu.

A treia calitate importanta este de a sti sa te aranjezi corespunzator. O femeie, chiar daca nu este de o frumusete rapitoare, poate deveni foarte placuta si incitanta prin modul in care se machiaza, isi aranjeaza parul si se imbraca. Multe dintre fetele care apeleaza la angajari intr-un studio videochat nu sunt top modele, dar reusesc sa castige cateva mii de Euro pe luna prin inteligenta si printr-o prezenta placuta si dezinhibata. Cei de la Studioul Laguna ofera consiliere si in acest sens, prin indrumari pertinente referitoare la coafura si machiaj, precum si la vestimentatia cea mai potrivita pentru acest job.

Daca ai impresia ca detii calitatile de mai sus, e foarte probabil sa ai succes in acest domeniu. Singura conditie necesara este sa ai curaj sa incerci.

 

Share.

Un comentariu

  1. Se stie ca daca iti doresti sa faci ceva, se poate, iar in videochat chiar nu este nevoie sa fii top model, trebuie doar sa faci alegerea potrivita.

Leave A Reply