Modele de manichiură pentru Crăciun și Revelion

0

În preajma Sărbătorilor de iarnă manichiura devine o formă de expresie a spiritului energic și a atmosferei de petrecere care înconjoară acest anotimp. Dacă ai ales ținuta și coafura perfecte pentru Crăciun și Revelion, acum urmează să te decizi asupra manichiurii ideale pentru aceste sărbători.

Un lac de unghii de calitate garantează o manichiură de succes, rezistând pe perioada sărbătorilor!

Crăciunul are câteva culori tematice în jurul cărora îți poți realiza o manichiură de nota 10: roșu, verde, argintiu și auriu. Alege lacuri de unghii cu sclipici pentru o manichiură fabuloasă!

În sezonul de iarnă 2017-2018, nail art-ul este îndrăzneț, sofisticat. Se poartă roșu puternic; artă erodată – unghii care par a fi stricate înainte să se usuce culoarea; lacuri-gloss cu aspect transparent; unghii metalice – aspect de metal brut, neprelucrat, ușor înverzit de vreme, cupru; unghiile în rol de bijuterii – pietre fațetate, elemente grafice îndrăznețe, atât prin contrastul dintre culori, cât și prin contrastul de forme; unghii «gheare» lungi, ascuțite și intens colorate; unghii lungi, pătrate și curbate, pline cu decoruri de perle.

Manichiura cu glitter

Manichiura cu glitter stilizează modelele clasice, consacrate sărbătorilor de iarnă, conferind tușe de glam, prețioase, metalizate. Folosește o bază cromatică tematică, roșu, verde sau gri, și aplică glitter auriu doar pe vârful unghiei. Vei obține, astfel, o manichiură franțuzească reinterpretată.

Manichiura haioasă cu ojă metalică

Un roșu metalizat închis este mai sobru, dar poți realiza cu el o manichiură festivă de Crăciun dacă îl îmbini cu alb și creezi niște dungi care ne aduc aminte de acadelele de Crăciun, pe care le punem în brăduț. Pentru a evita un pattern monoton, lasă una sau două unghii colorate doar cu roșu, peste care poți să pictezi detalii cu tematica acestei sărbători.

Manichiura tematică

O sursă de inspirație o reprezintă modelele de manichiură inspirate din simbolurile tradiționale ale Crăciunului. Oja verde pădure este una dintre alegerile de top în sezonul festiv. Pictează câte o unghie cu paiete aurii și obține un model sugestiv pentru bradul împodobit, emblematic pentru spiritul festiv.

Manichiura 3D

Dacă de sărbătorile de iarnă optezi pentru un look clasic, ideal este conceptul de manichiură french, înnobilat cu fulgi de nea, clopoței sau flori de gheață. Cristalele minuscule aplicate pe unghie conferă o strălucire de basm, plus stil întregii ținute.

Dacă mizezi însă pentru o ţinută modernă, îți recomandăm oja în tonuri închise și accesorii colorate aplicate pe unghii. Poți aplica pietricele sau mărgeluțe colorate, lipite cu grijă peste modelele de iarnă.

În saloanele de nail art poți găsi decoraţiuni pentru unghii în varianta 3D. Reni, Moş Crăciun, oameni de zăpadă, căsuţe, crăiasa gheţii, brăduţi şi fulgi de nea, toate prind viaţă pe unghiile tale. O astfel de manichiură 3D va atrage privirile tuturor.

În sezonul rece unghiile noastre au nevoie de mai multă atenție. Pentru a avea unghii atrăgătoare este nevoie să le pui în evidență cu lacuri de unghii de înaltă calitate. De asemenea, pentru a îngriji unghiile trebuie să folosești o acetonă eficientă care elimină oja fără a dăuna structurii de suprafață a unghiei.

Sărbătorește iarna în fiecare zi, optând pentru ritualuri de frumusețe personalizate, adaptate motivelor și tematicii sezoniere. Tu pentru ce model de manichiură vei opta?

 

Share.

Leave A Reply