Ce cauta femeile, influentate de „Fifty Shades of Grey”

0

In urma lansarii, chiar de Valentin’s Day, a mult asteptatei ecranizari dupa romanul omonim al scriitoarei E.L. James (publicat la Editura Trei si a carui recenzie o gasiti aici), cautarile din segmentul erotismului au suferit cateva modificari interesante.

Astfel, femeile au devenit mult mai interesante de practicile legate de supunere (submission), legaturi (bondage), fixare si deprivare de simturi etc, minunatii erotice pe care le puteti observa in lista de mai jos, toate in crestere de pe urma recentei minuni a cinematografiei americane.

BDSM prinde aripi, cel putin in fanteziile puse in practica… pe net

Pornhub, unul dintre cele mai mari portaluri de sex la nivel mondial a dat publicitatii date comparate, inainte si dupa lansarea filmului „Fifty Shades of Grey”. Simpla analizare arata ca femeile s-au inflacarat mult mai mult la vizionarea filmului, barbatii ramanand, inca odata, la coada fanteziilor (cel putin a celor internetice).

Iata ce cauta femeile, pe hub-ul mai sus amintit

cautari-bdsm-grey

Ei bine, o crestere cu peste 200% a cautarilor „submission” (supunere), inseamna ca ori Anastasia a fost extrem de convingatoare in placerea afisata, ori germenele era ascuns nu foarte adanc in mintea femeilor. Spanking-ul a prins foarte bine tot la feminine, avand o crestere a cautarilor cu 158%, in vreme ce barbatii s-ar parea ca nu prea au fost convinsi de palmele peste fund. Oarecum predictibil, nu?

Trebuie luat in seama si faptul ca aici ne referim doar la femeile care frecventeaza site-urile porno, precum Pornhub, despre cele „cuminti” (sau care prefera „the real thing” in locul filmelor fierbinti) nu stim (inca) daca li s-au aprins calcaiele dupa practici mai putin ortodoxe, precum cele listate mai sus.

bdsm-shades-grey

Pana la urma, cresterile sunt explicabile, filmul mergand pe linia cartii, adica un produs care nu prea are cautare la sexul tare. Daca filmul ar fi continut scene explicite, nu doar sugestii si loc de zburdat imaginatia, probabil ca procentele ar fi crescut si in tabara barbatilor.

Pana la urma e bine ca suntem diferiti, diversitatea oferind mai multor producatori de filme comerciale ocazia de a castiga o paine (relativ) cinstita.

fifty-shades-of-grey

 

Share.

Leave A Reply