Esti pregatita sa primesti un masaj erotic?

1

In traditia erotica orientala, masajul are un rol foarte  important, pregatind trupurile pentru toate minunatiile care pot urma intr-un act amoros. Fara indoiala, masajul erotic reprezinta preludiul perfect pentru orice femeie, insa putine dintre noi l-am incercat si separat, ca un instrument de obtinere a unor stari de placere separate de abordarea obisnuita a sexualitatii.

In masajul erotic, mai mult decat in oricare alt tip de masaj, este vorba despre energie, despre schimbul acesteia la nivel subtil, despre rezonanta dintre cele doua parti, cel care primeste si cel care ofera masajul.

Conteaza enorm de mult ca cel care executa masajul sa fie pregatit sa daruiasca, dar la fel de mult conteaza ca cel masat sa fie capabil sa se deschida pentru a putea primi ceea ce i se ofera. Tehnicile de masaj erotic sunt multe, abordarile mai mult sau mai putin diferite, insa principiile de mai sus raman neschimbate, intotdeauna.

Am citit pe net foarte multe articole despre masajul tantric erotic, dar cele mai pertinente si mai apropiate de spiritul Orientului le-am gasit pe tao-erotic-massage.ro, website al unui salon de masaj erotic din Bucuresti, care pare a fi total deosebit de tot ce-am mai intalnit, in sensul bun al cuvantului.

 

masaj-tantra

 

Calea tantrica este foarte frumos exemplificata, avand parte si de cateva articole dedicate tehnicilor care duc la continenta sexuala, specifice atat barbatilor cat si femeilor.

Am fost, in trecut, de cateva ori la masaj erotic, dar a fost ceva mai aproape de spiritul obisnuit: erotism, placere dusa la maxim si multumire. Aici pare a fi ceva mai mult; abia astept sa fac o vizita, cand ma voi simti pregatita pentru o calatorie senzuala si rafinata in lumea Orientului erotic, alaturi de o femeie cu vaste cunostinte in masaj tantric.

Tu te-ai gandit vreodata sa mergi la masaj erotic?

 

 

Share.

Un comentariu

Leave A Reply