Esti pregatita sa primesti un masaj erotic?

1

In traditia erotica orientala, masajul are un rol foarte  important, pregatind trupurile pentru toate minunatiile care pot urma intr-un act amoros. Fara indoiala, masajul erotic reprezinta preludiul perfect pentru orice femeie, insa putine dintre noi l-am incercat si separat, ca un instrument de obtinere a unor stari de placere separate de abordarea obisnuita a sexualitatii.

In masajul erotic, mai mult decat in oricare alt tip de masaj, este vorba despre energie, despre schimbul acesteia la nivel subtil, despre rezonanta dintre cele doua parti, cel care primeste si cel care ofera masajul.

Conteaza enorm de mult ca cel care executa masajul sa fie pregatit sa daruiasca, dar la fel de mult conteaza ca cel masat sa fie capabil sa se deschida pentru a putea primi ceea ce i se ofera. Tehnicile de masaj erotic sunt multe, abordarile mai mult sau mai putin diferite, insa principiile de mai sus raman neschimbate, intotdeauna.

Am citit pe net foarte multe articole despre masajul tantric erotic, dar cele mai pertinente si mai apropiate de spiritul Orientului le-am gasit pe tao-erotic-massage.ro, website al unui salon de masaj erotic din Bucuresti, care pare a fi total deosebit de tot ce-am mai intalnit, in sensul bun al cuvantului.

Masajul tantric este o formă de masaj care își are originile în tradiția tantrică din India. Se concentrează pe explorarea și conectarea cu energia sexuală, cunoscută și sub numele de shakti. Masajul tantric este destinat să fie o experiență senzorială profundă care poate duce la o mai mare conștientizare de sine, intimitate și plăcere.

Cum funcționează masajul tantric erotic?

Un masaj tantric începe de obicei cu o conversație cu clientul pentru a stabili obiectivele și limitele masajului. Maseurul va folosi apoi atingeri ușoare și lente pentru a explora corpul clientului. Atingerea se concentrează pe toate zonele corpului, inclusiv organele genitale.

Maseurul tantric va folosi, de asemenea, respirație conștientă și meditație pentru a ajuta clientul să se relaxeze și să se concentreze asupra experienței. Scopul masajului tantric este de a crea o stare de conștiință sporită în care clientul poate experimenta energia sexuală în tot corpul.

Beneficiile masajului tantric

Masajul tantric poate oferi o serie de beneficii, inclusiv:

Creșterea conștientizării de sine și a intimității
Reducerea stresului și anxietății
Îmbunătățirea stării de spirit
Creșterea plăcerii sexuale

 

masaj-tantra

 

Calea tantrica este foarte frumos exemplificata, avand parte si de cateva articole dedicate tehnicilor care duc la continenta sexuala, specifice atat barbatilor cat si femeilor.

Am fost, in trecut, de cateva ori la masaj erotic, dar a fost ceva mai aproape de spiritul obisnuit: erotism, placere dusa la maxim si multumire. Aici pare a fi ceva mai mult; abia astept sa fac o vizita, cand ma voi simti pregatita pentru o calatorie senzuala si rafinata in lumea Orientului erotic, alaturi de o femeie cu vaste cunostinte in masaj tantric.

Cum să găsești un maseur tantric

Dacă sunteți interesat să încercați masajul tantric, puteți găsi maseri tantrici calificați în comunitățile dvs. locale. De asemenea, puteți găsi maseri tantrici online. Atunci când alegeți un maseur tantric, este important să aflați despre experiența și calificarea lor.

Tu te-ai gandit vreodata sa mergi la masaj erotic?

 

 

Share.

Un comentariu

Leave A Reply