Ce inseamna sa fii frumoasa

1

Nu este nici un secret faptul ca frumusetea este relativa si ca oricat de mult incercam sa aratam ca vedetele de la tv, chiar daca apelam la produsele cosmetice de ultima generatie, ne imbracam dupa ultimele tranduri si cheltuim tone de bani in saloanele de beauty (avand abonamente multiple la masaj, machiaj, coafor si manichiura) tot suntem departe de a atinge perfectiunea. De cele mai multe ori le gasim frumoase pe femeile care ai impresia ca nu fac nici un efort in acest sens.

Frumusetea neconventionala este mult mai convingatoare decat caracteristicile impuse si promovate in reviste si la tv. Nu este doar o vorba faptul ca frumusetea vine din interior si ca uneori cele mai mici imperfectiuni sunt tocmai acele lucruri care oamenii le iubesc la tine. Uneori anumite boli sunt cele care te scot de anonimat. Pentru unele femei alunita din varful nasului le fac extrem de sexy. Si nu uitati faptul ca nici o femeie nu e perfecta, insa ce le face pe aceste femei sa iasa in fata e tocmai atitudinea lor fata de micile imperfectiuni.

femei-frumoase

Diandra Forrest este un manechin care sufera de albinism. Cu toate ca pentru majoritatea aceasta este o boala genetica greu de trecut cu vederea, ea a reusit sa se impuna in industria modelling-ului, intr-un mediu strict si cu parametri sablon! Insa pentru anumite shootinguri ea este perfecta! Intrebata ce crede despre frumusete ea a raspuns:

„Frumusetea este abilitatea de a avea putere, caracter, incredere si de a fi o prezenta vizibila in orice anturaj reusind insa sa fi umil. Cred cu adevarat ca frumusetea vine din interior. Exista multe fete cu fete frumoase sau corp frumos,insa frumusetea unei femei trebuie sa fie absoluta, de la spirit la exterior.”

O femeie este frumoasa atunci cand realizeaza ca nu exista perfectiune si incepe sa se accepte. O femeie care se iubeste pe sine, este o femeie frumoasa fiindca prin atitudinea ei relaxata va atrage toate privirile, fiindca ea va fi prezenta accea puternica despre care vorbea Diandra Forrest.

Pentru a invata sa te accepti asa cum esti trebuie in primul rand sa iti cunosti imperfectiunile si sa incepi sa le tratezi sau sa incepi sa le accepti. Nu exista cale de mijloc. Daca esti plinuta, esti nemultimita de tine poti sa incepi sa faci dieta. Daca sanii tai sunt prea mici poti sa iti pui silicon. Daca nasul tau e stramb poti sa apelezi la chirurgia estetica. Insa daca astea nu sunt o solutie pentru tine, atunci crede-ma pe cuvant ca nu trebuie sa schimbi chiar nimic pentru a fi din punct de vedere social acceptata! Nu uita ca poti sa faci schimbari la corpul tau dar daca in interior nu esti sigura pe tine, toate astea vor fi degeaba! Invata sa ai incredere in tine, invata sa te simti frumoasa si vei vedea ca oamenii o sa te accepte asa cum esti!

In fond si la urma urmei frumusetea este tocmai diferenta de culoare, marime si forma!

Va dati seama ca daca toti oamenii ar fi la fel nu am mai vorbi astazi despre frumusete si perfectiune. Am fi doar niste roboti.

 

Share.

Un comentariu

  1. dupa o tona de machiaj normal ca e frumoasa si o femeie albinoasa..nu mai stii care e frumoasa si care nu, s fie naturale daca sunt frumoase modele sau nu

Leave A Reply