Ce trebuie sa stii despre barbatul din zodia gemeni

0

Daca te-ai indragostit de un baiat din zodia gemeni, trebuie sa stii ca viata sa este guvernata de planeta Mercur. Influenta planetei asupra gemenilor este vizibila, deoarece sunt persoane calme, ascultatoare, vigilente, sensibile, dar uneori pot fi usor de enervat si in astfel de momente pot fi agresivi. In general, gemenii penduleaza intre doua personalitati. Uneori nu au pofta de nimic, sunt lenesti, greu de urnit, nu ii misca aproape nimeni. Pe de alta parte, mai ales atunci cand au un scop de indeplinit, gemenii afiseaza o pofta de viata incredibila si, mai mult, atunci cand cineva ii calca pe coada, devin chiar violenti.

Cu un iubit geaman trebuie sa ai grija, deoarece nu este o persoana care sa se gandeasca de doua ori inainte de a face sau de a spune ceva. Daca si-a facut deja o impresie proasta despre tine, iti va fi foarte greu sa il convingi ca a gresit.

Gemenii cauta alinare in persoanele dragi. Isi doresc sa fie alintati, admirati, sa reuseasca in viata si ceilalti sa observe acest lucru. In privinta relatiilor toate aceste caracteristici se amplifica. Partenerul trebuie sa fie grijuliu si sa le faca toate poftele. Altfel, relatia nu va fi una dintre cele mai bune.

De asemenea, ei sunt genul de persoane care isi cauta parteneri de viata alaturi de care sa treaca prin probleme si de care sa fie de nedespartit. Nu este greu sa te imprietenesti cu un geaman, dar trebuie sa stii ca el isi va dori ca prietenia sa fie pe viata. Poate si din acest motiv tind sa fie fideli si sa nu isi abandoneze principiile. Cu toate acestea, daca ceva nu le merge in viata asa cum isi doresc, cu singuranta ii vei vedea descumpaniti, depresivi si tristi. In rest, sunt veseli si incearca sa faca fata provocarilor pe care le vad in orice situatie, chiar si atunci cand nu este deloc cazul.

Share.

Leave A Reply