Cele mai bune parfumuri barbatesti – marci si preturi

0

Luna Martie este luna cadourilor, nu doar pentru femei, ci în aceeași masură, și pentru bărbați. O idee de cadou inedită pentru bărbați îl reprezintă, fără doar și poate, un parfum de calitate. Domeniul beauty masculin abundă, aproape la egalitate cu cel feminin, în variațiuni care de care mai atragătoare.

Cum alegem cele mai bune parfumuri bărbătești și care sunt criteriile care ne determină alegerea

Iată câteva directive folositoare atât pentru femeile care vor să surprindă bărbatul special cât și pentru bărbatii care vor să cucerească.
În primul rând, trebuie identificat temperamentul celui căruia i se adresează parfumul. Masculinitatea și opulența bărbaților puternici, independenți, cuceritori si încrezători, care emană prin fiecare răsuflare încredere și demnitate, reprezintă categoria ”strong essence” și atunci când ne ating simtul olfactiv, imaginea virilității și a forței masculine conturează pe deplin caracterul reprezentativ al bărbatului.
Din această categorie de parfumuri bărbătești, diferențiem:

apa-de-toaleta-invictus-50-ml-pentru-barbati_355_2Paco Rabanne a lansat în 2013 INVICTUS.
Cu o bază lemnoasă de santal, patchouli și ambră, INVICTUS, deși apariție relativ tânără, trece în fruntea preferințelor bărbaților sportivi și energici. Ceea ce îi dau personalitatea inconfundabilă și amețitoare acestui reprezentant olfactiv, este amalgamul încântător al celor trei esențe de dafin, iasomie și grapefruit.
COMENZI SI PRETURI

 

 

black-xs_355_1Tot Paco Rabanne deține și BLACK XS FOR HIM, o combinație seducătoarea a aceeași categorie ”strong essence”, însă cu o alură de exuberență, extravanță și mister. Din 2015 când a fost introdus pe piață, el a câștigat încrederea și simpatia celor mai pretențioase mirosuri.
Compoziția sa de exceptie acordează nuațe orientale, lemnoase, picante și astringente ca și bază cu cele de ambră neagra, patchouli și citrice, ca și individulaitate.
COMENZI SI PRETURI AICI

 

 

apa-de-toaleta-code-75-ml-pentru-barbati_355_1
GIORGIO ARMANI BLACK CODE

Mirosul său este un cod unic și atipic. Orchestrația senzorială este îmbietoare și fascinantă: premiza orientală de anason, măslin, guaiac, tutun, boabe Tonka fluidizate de aromele citrice de lamâi și bergamotă exprimă o pasionalitate puternică și un mister năucitor.
COMENZI ȘI PREȚURI AICI

 

 

La polul opus al personalității masculine este ”soft essence” însă, rafinamentul și eleganța acestui tip de temperament este, în egalitate cu ”strong essence”, tocmai datorită acestor caracteristici masculine esențiale. Există o tendință de introvertire, calm, meditatie și relaxare în această categorie de esențe.
Iată care sunt câteva reprezentări ale celor mai bune parfumuri bărbătești din categoria „soft essence”:

 

 

apa-de-toaleta-acqua-di-gio-100-ml-pentru-barbati_355_2GIORGIO ARMANI AQUQ DI GIO
Identitatea sa este influiențată de prospețimea marină a peisajelor mediteraneene. Intenția brandului GIORGIO a fost de a surprinde tabloul de ansamblu al brizei acvatice, vegetației caracteristice zonei de sud a Europei. Plecând de la baza lemnoasa a sandalului, AQUA DI GIO, se conturează într-o formulă unică de citrice puternice: mandarin și bergamotă în aliaj de plante aromatice specifice zonei: rozmarinul. Rezultatul? O aroma fresh învăluitoare, relaxantă, regenerantă, ce nuanțează pofta de viață, bucuria și buna dispoziție.
COMENZI SI PRETURI 

 

 

apa-de-toaleta-ultraviolet-man-pentru_355_1PACO RABANNE ULTRAVIOLET FOR MEN
Un parfum organic, revigorant și în același timp dinamic ” all seasons”. Combinația de mentă, ambră și mușchi verde împreună cu vanilia, vetiverul și chihlimbarul sunt elementele definitorii ale unei personalități în căutare de ”verde” organic, regenerare și dinamism.
COMENZI ȘI PREȚURI 

 

 

apa-de-toaleta-by-gucci-90-ml-pentru-barbati_355_2GUCCI POUR HOMME
O genială ”rețetă” olfactivă, o combinție de excepție între ”ingrediente” citrice: lamâie, lavandă, bergamotă, plante aromatice: busuiocul și ”picanterii”: piper roz, ardei iute, ghimbir. ” Sosul” este închegat de arome precum iasomie, patchouli, chihlimbar, vanilie. Arome calde, seducătoare, aparent feminine, însă, rolul lor este, de fapt, de a atrage publicul feminin. În consecință, este un parfum cuceritor și de nelipsit din garberoba masculină.
COMENZI ȘI PREȚURI 

 

 

apa-de-toaleta-pour-homme-200-ml-pentru-barbati_355_1 (1)

 

VERSACE POUR HOMME
Pe cât de popular pe atât de intrigant și revigorant, în același timp. Premiza orientală a moscului, boabelor de toka și chihlimbarului este ”infuzată” de tăria bergamotei și a lamâiței, dar și de accentele florale ale trandafirului de primvara și neroli. După evaporarea primului voal de accente florale, surpriza este cu atât mai încântătoare cu cât urmează al doilea voal floral: spectacolul de dulce primaveratec al cedruiul, salviei, mușcatei și ”cireașa de mai”: zambila.
COMENZI SI PRETURI

Acestea sunt doar o mică parte a celor doua categorii de ”strong&soft essences”, ele neputând fi catalogate într-un TOP, fiecare avand prima pozitie în topul personalității și caracteristicilor personale ale fiecarui ”purtător”.
Trebuie să avem în vedere că ceea ce face diferența între un parfum original și unul contrafacut este ca el capată noi și noi nuanțe distincte, în functie de pielea fiecarui bărbat și persistă foarte mult timp.
Declar lista de cumpărături deschisă!

 

Share.

Leave A Reply