Cizme de vara perforate – sexy si elegante, in acelasi timp

0

Îmi amintesc perfect momentul în care am văzut prima pereche de cizme de vară perforate. Am fost cucerită iremediabil de promisiunea pe care mi-a făcut-o acel model de cizme ce arătau atât de bine în vitrină!

Am intrat imediat în magazin și am cerut să probez numărul meu! Am fost extrem de încântată să văd cât de bine îmi completează outfit-ul! Atunci purtam o rochie cu model floral și cu sandale. Dar niciodată sandalele nu au fost preferatele mele, decât doar atunci când temperaturile erau foarte ridicate și nu aveam altă opțiune.

Uite cum am combinat apoi acea rochiță cu acele minunate cizme de vară perforate:

tunelDin punctul meu de vedere cizmele purtate vara oferă impresia de picioare lungi, subțiază gamba, și oferă strălucire unei ținute!

Sunt foarte confortabile, bine-venite seara, oferă clasă unei simple perechi de jeans, se asortează perfect cu pantaloni scurți, cu fuste (mai ales cele în cloș – preferatele mele pentru aceste combinații), și cu rochițele scurte!

 

 

 

Aceleași cizme de vara perforate le-am purtat și cu pantaloni scurți:

DSC_0122

Am făcut și câteva experimente! Am ieșit cu aceleași haine și încălțată cu sandale, dar și cu cizme! În mod evident cizmele au fost preferatele privitorilor! Întotdeauna am primit complimente când am purtat cizme cu pantaloni scurți sau rochii și fuste scurte! Poate pentru că îmi plac mie foarte mult și mă simt foarte bine în ele! Sau poate pentru că ele chiar accentuează frumusețea unei ținute!

 

 

HEI184643_CIZME_ANDREA_CONTI_HEINE_STONE_CIZME_01_370!x!370

 
Modelul următor  de  cizme de vara este pe lista mea de must-have:

Imaginează-ți aceste cizme perforate  cu o pereche de pantaloni scurți, pe tine, într-o seară răcoroasă de vară, mergând pe marginea unui drum, cu adierea vântului jucându-se prin părul tău! Câtă libertate!

 

SFAT: Când porți cizmele la o pereche de jeans foarte strâmți, îndoaie-i puțin cât să lași să se vadă o parte din încheietura piciorului!

 

cizme-perforate

 

Aruncă o privire peste modelul acesta de cizme scurte perforate, ca să înțelegi la ce mă refer:

Să nu ai impresia că scurtează vizual picioarele, dar dacă totuși ai această idee (depinde foarte mult și de comformația trupului tău), cumpără-ți o pereche de cizme cu o nunță apropiată de culoarea pielii.

 

Decide-te asupra unei culori deschise, de vară ca în exemplul de mai jos. Vei putea combina acest tip de cizme de vară perforate cu aproape toate ținutele sexy și elegante, în acelasi timp!

 

cizme-vara-perforate

 

Cizmele perforate permit aerului să intre și să circule în interior și nu sufocă picioarele! Dacă dorești să faci o comparație, vei descoperi că purtatul teneșilor vara este oarecum asemănător, doar ca cizmele perforate de vară sunt mult mai comode și mult mai feminine!

 

Mie îmi place foarte mult și forma pe care o iau ele, cele care sunt confecționate dintr-un material subțire, și care nu sunt nici căptușite. Mereu port în ele șosete de ciorap, șosete din bumbac foarte subțiri sau șosete speciale pentru balerini. Mai dețin în colecția mea de încălțăminte și o pereche de cizme perforate crem, pe care am purtat-o și toamna la plajă și în serile de vară răcoroase, și în parc, și ziua pe stradă, și când am mers la bunici la țară! Deci se pretează foarte bine în 3 anotimpuri: primăvara, vara și toamna!

Eu recomand mereu foarte încântată oricărei femei cizmele de vară! Este o experiență care merită trăită!

 

Share.

Leave A Reply