Cum face rost de bani o fashionista, pentru garderoba sau afacerea proprie

0

Pentru orice fashionista care se respecta, fiecare schimbare de anotimp aduce cu sine o innoire obligatorie a garderobei, ceea ce presupune cheltuieli pe care, uneori, le suportam cu greu.

Daca pentru un outfit de vara sumele de bani cheltuite nu sunt de natura sa ne lase cu portofelul gol, cand vine vorba de toamna-iarna, lucrurile se complica destul de mult. Cand tendintele modei ne depasesc posibilitatile financiare din momentul respectiv, cea mai eleganta solutie este apelarea la un credit rapid nebancar, imprumut care ne va face sa stralucim in pas cu moda.

Un astfel de mijloc de creditare, oferit de institutiile numite IFN, ne ofera posibilitatea de a iesi din impasul financiar temporar cu un minim de birocratie, fiind necesare doar actele de identitate si adeverinta de salariu (in ultima perioada veniturile se verifica direct pe website ANAF, asa ca nici macar de aceasta adeverinta nu aveti nevoie).

Un alt moment in care poti apela la un credit nebancar este in momentul in care te hotarasti sa pornesti o mica afacere in domeniul cosmetic. Aparatura profesionala nu este deloc ieftina, spre exemplu o combina cosmetica Foggydream, cu 10 functii (spray, perii rotative, vacuum, ultrasunet fata, ultrasunet ochi, vapofor, vapozon, electroderm, lampa, galvanoderm, ciocan rece/cald) costa in jur de 3000 de lei, cu TVA inclus, iar un aparat pentru mezoterapie cu microcip este tot cam aceasta suma. Unele dintre aceste Institutii Financiare Nebancare pot oferi o creditare de pana la 20.000 de lei, pe o perioada de doi ani, lucru care poate fi folosit chiar in cazul de mai sus, in care avem sau incepem o mica afacere, iar firma care o ruleaza nu sta tocmai pe roze din punct de vedere contabil, sau pur si simplu este noua. Ca atare, dat fiind ca nu putem apela la un credit persoane juridice, putem face un imprumut pe persoana fizica si imprumuta ulterior firma cu acesti bani, pentru a trece de respectivul hop financiar.

Partea buna la aceste IFN-uri este ca esti, intotdeauna, informat foarte acurat cu privire la toate cheltuielile asociate creditului pe care il faci, ca atare orice fel de potentiale suprize neplacute sunt eliminate din start. In plus, ratele sunt fixe, neinfluentate de evolutia cursului valutar, care a dat multe batai de cap multor romani, in trecutul nu tocmai indepartat.

Concluzia este simpla: fie ca esti in situatia de a-ti schimba garderoba, fie ca ai o mica afacere care are nevoie de o finantare rezonabila, poti apela la un credit rapid fara a-ti face prea multe probleme in ceea ce priveste acordarea lui. Evident, trebuie sa-ti faci si un plan pentru rambursarea lui, ca orice persoana realista.

 

 

Share.

Leave A Reply