Cum sa agati un barbat pe plaja?

0

Iubirile de-o vara sunt cele mai intense. Plaja, soare, valurile marii si costumul de baie in care arati senzational reprezinta decorul ideal si tinuta perfecta pentru noi cuceriri. Nu sta prea mult pe ganduri daca vrei sa traiesti cea mai frumoasa poveste de dragoste la malul marii. Iata cateva trucuri sigure pentru a seduce cel mai atragator barbat de pe plaja!

L-ai vazut la plaja. Te-a impresionat prin fizicul sau atragator. Te-a captivat prin gesturile ferme, prin veselia si sarmul lui. Nu ezita sa il cuceresti, folosindu-te de farmecul feminin. Actioneaza!

Cum agati un barbat, pe plaja?

Atitudinea este primul aspect la care trebuie sa lucrezi. Fii seducatoare! Nu uita ca ai cele mai importante avantaje – o tinuta de invidiat si cadrul perfect pentru cuceriri. Asa ca ramane doar sa incepi un flirt subtil, prin care sa-i starnesti interesul barbatului pe care l-ai ales.

Priveste-l! Priveste-l cu subinteles, dar nu insistent. Nu vrei sa pari nici foarte disperata, nici foarte disponibila. Secretul este sa il provoci. Sa ii trezesti interesul. Sa il faci curios. Stii momentul acela in care ai senzatia ca cineva te priveste? Fa-l sa-ti simta privirea jucausa si sa-si doreasca mai mult de atat. In definitiv, barbatii sunt, prin definitie, cuceritori. Asa ca trebuie sa lucrezi cu propriile lor arme, sa ii determini pe ei sa faca primul pas, sa porneasca vanatoarea.

cum-agat-plaja

Zambeste-i! Zambeste-I cat poti tu de firesc! Cu cat esti mai naturala, cu cat flirtul pare mai putin planificat, cu atat barbatul va ceda mai repede. Nimeni nu vrea sa se simta prada. Nici chiar cel mai usor de abordat barbat. Asa ca lasa de-o parte fitele, nu face gesturi exagerate, nu este nevoie sa razi galagios si sa pui monopol pe plaja cu vocea ta pentru a fi observata.
Prezentele discrete, misterioase, elegante au mai mult de castigat!

Vorbeste-i! Saluta-l la fel de familiar precum ai face-o cu o veche cunostinta. Va fi surprins. Va fi incantat de siguranta ta, de increderea pe care o ai in tine. Pentru ca nu vrei sa pari gata de a sari in patul unui necunoscut, nu incerca sa folosesti replici de agatat. Desi unii barbati o pot face dovedindu-se chiar fermecatori, este mai bine sa mentii atitudinea cuminte. Daca ii admiri bicepsii, il inviti la tine in dormitor. Daca ii faci complimente inteligente care sa ii gadile orgoliul, il starnesti sa inceapa o discutie prin care va puteti cunoaste.Tu alegi!

Nu uita ca barbatilor le plac femeile inteligente! Mai mult, sunt fermecati de femeile de la care au ce invata, de femeile capabile sa inceapa o discutie, sa isi argumenteze punctele de vedere.

Atitudine, privire, zambet, flirt, discutii prietenoase, toate fac parte dintr-un joc, jocul seductiei in care tu trebuie sa il provoci pe barbatul care ti-a atras atentia sa se lase fermecat. Asigura-te de la primele contacte vizuale ca a perceput semnalele tale de cucerire si condu discutia in directia pe care o doresti. Doar asa poti afla daca el, barbatul de pe plaja, atragator, masculin, vibrant, iti poate oferi mai mult de-o iubire pasionala de-o vara.

Share.

Leave A Reply