Cum sa construiesti un grad de intimitate ridicat pentru un masaj senzual

1

Fata de alte tipuri de masaj, masajul senzual intre parteneri se bazeaza mai mult pe stare si nu pe tehnica. Ca atare, daca vrei sa ii oferi partenerului un masaj senzual pe care sa nu il uite trebuie sa creezi un grad ridicat de intimitate. Acest lucru trebuie sa il faci in doua etape.

Prima etapa consta in pregatirea terenului. Alege o camera mai retrasa din casa, de ce nu chiar dormitorul. In ea va trebui sa creezi un mic paradis, un loc in care culorile se izbesc de mirosuri ce trezesc simturile. Totul trebuie sa contribuie la a da o alta stare decat cea obisnuita. Pregateste o muzica lenta care sa ii placa. Mare atentie la lenjeria de pe pat care trebuie sa fie fina si pufoasa. Nu uita sa ai uleiurile pregatite, daca intentionezi sa le folosesti.

masajtao

Secventa de masaj erotic la Tao Massage

A doua etapa e cea mai importanta. Asteapta-ti partenerul acasa cu o masa usoara. Intra in dialog cu el fara a ii spune ce i-ai pregatit. Elementul surpriza joaca un rol important. Evita orice discutie legata de lucrurile neplacute. Astfel vei fi sigura ca situatia nu va aluneca intr-o directie pe care nu o doresti. Initiaza un joc de seductie nevinovat si atunci cand esti convins ca partenerul devine receptiv, ii poti dezvalui planul.

Aceasta etapa nu trebuie sa se sfarseasca aici ci trebuie sa continue si in timpul masajului. Privirea este un stimul extrem de intens astfel incat atunci cand e posibil pastrati contactul vizual dar nu intr-un mod care sa duca spre banal. Atunci cand simtiti ca legatura dintre voi se slabeste, trebuie sa schimbati ceva, fie zona masata, fie modul de a interactiona.

Comunicati atunci cand e cazul pentru a nu interveni monotonia. Incercati sa construiti o poveste care sa il incite pe partener. Cu siguranta stiti ce fetisuri are. Nu va feriti sa folositi cuvinte cu tenta vulgara, fara a depasi limita. Nu uitati ca ati intrat intr-un joc in care multe lucruri sunt permise!

Share.

Un comentariu

Leave A Reply