Cum să îți surprinzi partenerul? Poartă lenjerie sexy!

0

Știm cu toții cât de des se întâmplă, chiar și acelor cupluri care se înțeleg bine, să apară rupturi în sfera intimă, din cauza predictibilității și monotoniei. În aceste cazuri, psihologii recomandă uneori diversificarea activităților în cadrul relației.

Dacă vrei să îți surprinzi partenerul și să îi oferi o noapte fabuloasă, unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl poți face, este să îl surprinzi purtând o lenjerie sexy. Bărbații adoră modul în care arată femeile îmbrăcate doar în lenjerie erotică. Partenerul tău se va simți încântat și, în același timp, îți va fi recunoscător pentru surpriza făcută. Iar dacă totul merge bine, noaptea promite să fie una fantastică, el te va dori mai mult ca niciodată și tu te vei simți încrezătoare cu lenjeria sexy pe care o porți.

cum-sa-iti-surprinzi-iubitul-4

Iată câteva idei  despre cum să îți surprinzi plăcut  partenerul!

Oferă-i un cadou romantic pentru o ocazie specială: poartă o lenjerie sexy foarte fină sau un costum sexy. Este o modalitate excelentă de a-ți surprinde partenerul. Chiar dacă tu vei fi cea care poartă cadoul, acesta este totuși pentru el, așa că încearcă să ții cont și de preferințele lui, ce fel de lenjerie îi place, ce culori și ce materiale.

Pregătește un striptease! Îți va lua ceva timp să pregătești un striptease-show erotic benefic relației de cuplu, dar va fi foarte amuzant și incitant. Alege o zi când veți fi amândoi relaxați și nu o seară în care sunteți obosiți după o zi de muncă.

Pregătește atmosfera cu lumânări parfumate, ai grijă să nu fie prea întuneric în cameră totuși, pune o muzică potrivită pentru mișcări senzuale și poartă un set de lenjerie sexy din dantelă, transparent sau din latex, un babydoll sau o rochiță sexy și fii îndrăzneață! Ar fi bine să exersezi din timp mișcările în oglindă, pentru a avea încredere în tine. Cu un compleu erotic îți poți seduce definitiv partenerul. Îți vor stimula fanteziile sexuale și te vor pregăti pentru momente de neuitat în pat. Fii frumoasă, seducătoare și sexy!

Compleurile erotice trebuie să se afle în sertarul oricărei femei sigure pe sine:

vezi-modele-preturi

cum-sa-iti-surprinzi-iubitul-3

Organizează o seară în pijamale! Nu toată lumea poartă pijamale clasice, nu? Încearcă să creezi o seară distractivă și totuși senzuală purtând un babydoll simpatic. Ai ocazia ca într-o atmosferă caldă și relaxantă să fii apreciată pentru lenjeria senzuală ce o porți și pentru atitudinea feminină plină de încredere în sine.

cum-sa-iti-surprinzi-iubitul-2

Fă o prezentare de modă doar în lenjerie sexy pentru iubitul tău! Poartă o lenjerie intimă ușor transparentă sau un corset obraznic, dresuri autoadezive cu dantelă, o pereche de pantofi cu toc și prezintă-te în fața lui. Bărbații adoră să vadă femeile doar în lenjerie, așa că este o ocazie minunată să îi arăți că îți dorești o seară romantică cu el.

Lenjeria sexy este o cale excelentă de a aduce puțină senzualitate și seducție în relația voastră!

cum-sa-iti-surprinzi-iubitul-6

Cel mai important este să te simți bine. Nu trebuie să cumperi lenjerie sexy doar pentru a o arăta cuiva, contează să te simți  tu bine în ea. O femeie sexy se simte mai puternică și mai stăpână pe situație. O femeie are nevoie să se simtă senzuală, micile ei secrete fiind atuuri covârșitoare pentru personalitate. Nimic nu face o femeie să se simtă mai sexy, mai frumoasă și mai încrezătoare decât să știe că ascunde un set de lenjerie sexy sub hainele de zi cu zi, chiar dacă nu le vede nimeni.

Nu ezita să îți folosești imaginația și forța de seducție în relația ta. Tu ce faci să îți surprinzi partenerul?

 

Share.

Leave A Reply