Cum sa te masturbezi – tehnici si jucarii sexuale

0

Astăzi vom zdrobi un subiect tabu și fascinant, mai ales pentru bărbați, vorbind despre masturbarea feminină – mai exact despre modalitățile care te pot conduce la plăcerea absolută. Mai simplu si direct, iti vom sugera cateva idei despre cum sa te masturbezi romantic, elegant si implinitor.

lenjerie-sexy

Lenjerie sexy

 

Masturbarea este un act perfect natural care, pe lângă faptul că te ajută să devii conștientă de propria sexualitate și de misterele trupului tău, îți oferă o reală binecuvântare pentru echilibrul fizic și psihic. De aici și vine acel dicton îndrăgit Un orgasm pe zi ține medical departe.

Fiecare dintre noi ne-am luat plăcerea în propriile mâini măcar o singură dată, fie în copilărie, din curiozitate, fie din lipsa unui amant, fie din nevoia de a simți o reală plăcere, fără stângăciile inerente unui iubit nepriceput, fie din dorința de a scăpa de stresul de peste zi.

 

 

Care sunt modalitățile cele mai potrivite pentru a trăi astfel de experiențe încântătoare, care să îți însenineze diminețile sau nopțile târzii?

Să vorbim în primul rând despre mediul ambiant. Nu uita în nicio clipă că tu faci dragoste cu tine însăți. Tu ești și femeia care primește plăcerea prin toți porii ei, dar ești și iubitul pasional, care te invită la o partidă de amor în toaleta de la locul de muncă. Pentru un asemenea iubit spontan trebuie să fii mereu pregătită! Lenjeria sexy nu trebuie să lipsească! Poartă un portjartier extrem de seducător, sau un set de lenjerie foarte sexy , sau ciorapi sub fusta ta office.

 Și ca să fie totul și mai provocator, nu uita să îți introduci în vagin, înainte să pleci de acasă, perlele plăcerii. Tot pentru când mergi la serviciu, încearcă să folosești ouă de cristal pentru a exersa exercițiile Kegel, care pe lângă faptul că îți întăresc mușchii vaginali, te mențin într-o stare de frenezie și fericire. De asemenea tot tu ești și iubitul romantic care îți oferi o baie fierbinte cu spumă parfumată, după ce te dezbracă de rochița sexy din mătase. Nu uita să iei cu tine în cadă vibratorul.
Iubește-te așa cum ești și oferă-i trupului tău toată plăcerea și dezmierdarea pe care o merită!

 

 

perlele-placerii

Perlele placerii

oua-de-cristal

Oua de cristal

Pentru a-ți trezi simțurile și pentru a-ți cunoaște toate zonele erogene (ca apoi să poți să-l ghidezi cu ușurință pe iubitul tău spre porțile plăcerii tale), mângâie-te peste tot, plimbă-ți degetele de-a lungul coapselor, de-a lungul conturului sânilor, cu senzualitate și curiozitate. Folosește pentru asta un ulei de masaj din fructe exotice sau o pudră. Abia după ce simți că trupul ți-e trezit de dorință și că freamătă sub atingerile tale, cucerește-ți zona genitală. Hidratează-ți clitorisul și labile ori cu lubrifiantul tău natural, ori cu un lubrifiant. Apoi mângâie-ți întreaga zonă, să nu lași nimic nedezmierdat! Ia labile mari între degete, masează-le, apoi labiile mici și apoi treci la clitoris.

Schimbă-ți poziția! Fii liberă și plină de idei cand te masturbezi! Treci de la clasica poziție întinsă pe spate, la cea în care stai în picioare, rezemată de perete, sau în genunchi, sau cu picioarele depărtate, cu genunchii așezați pe marginile fotoliului! Ia-ți lângă tine, pe pat sau pe fotoliu, oriunde alegi să stai, întreaga colecție de jucării erotice!

 

Pentru momente pline de savoare și încântare, trebuie să nu-ți lipsească din colecție vibratoarele, mai ales cele pentru punctul g, dildo-uri, stimulatoarele pentru clitoris, tot ce îți creează plăcere! O pană pentru mângâieri, o eșarfă din mătase, un dop anal, tot ce imaginația ta își dorește! Ah, și nu uita și de un cap de duș perfect pentru ceea ce faci tu în secret în baie!

vibrator-punctul-g-fifty-shades-of-gray

Vibrator punctul G Fifty Shades of Gray

 

 

Tu deții cheia spre cele mai înalte culmi ale plăcerii! Învățând să te iubești și „cum să te iubești” in loc de „cum sa te masturbezi” banal, vei ști și cum să îți conduci partenerii spre a-ți oferi plăcere (dublată de tehnicile lor care te vor duce în al 9-lea cer)!

Share.

Comments are closed.