Cum să te pregătești pentru sexul anal

0

 

sex-analDacă te afli acum, aici, răsfoind articolul acesta, înseamnă ca ești mai mult interesată de acest subiect decât curioasă. Deci ești pe cale de a începe o mare aventură a vieții tale erotice! Mare, extrem de plăcută, încântătoare și cu multiple beneficii! Atât pentru sănătate, cât și pentru relația de cuplu în care te afli! Dar cum ți-am spus și mai devreme – faptul că citești aceste rânduri arată că ești deja pregătită pentru sexul anal și pentru tot ce îți va oferi el!

De ce să accepți această provocare a sexului anal?
sexy-girlPentru că este o provocare extrem de plăcută! Pe lângă faptul că sexul anal crește foarte mult încrederea între cei doi iubiți, crește și intimitatea în cuplu. Apoi, că tot am amintit mai sus de beneficiile pe care le are asupra sănătății, te va scăpa de toate momentele neplăcute în care te-ai putea confrunta cu constipația, îți va reda o anumită stare de regenerare și vitalizare.

Ce instrumente poți folosi pentru a te pregăti din punct de vedere fizic?
analDildo-urile și vibratoarele anale  – sunt mai mici ca și dimensiune, atât în grosime cât și în lungime, decât cele vaginale. Dar la fel ca și acestea sunt confecționate din diferite materiale și au forme de la cele mai excentrice, la cele obișnuite, subțiri la vârf și cu baza mai lată.

 

 

bile-analeBilele anale – sunt gândite să stimuleze gradat zona anală, deoarece pot fi introduce pe rând, începând cu dimensiunile cele mai mici, și cu cât relaxarea îți permite, cu atât poți trece la următorul nivel, la următoarea dimensiune.

 

 

plug-analPlug-ul anal – cu designul asemănător, dar confecționat din materiale diferite, și de mărimi diferite. După ce vei deveni o maestră în arta sexului anal, îți recomand să ieși la plimbare cu un butt plug introdus acolo unde îi este locul. Fii deschisă să experimentezi toate senzațiile plăcute pe care această zonă e menită să ți le dăruiască!

 

Dacă jucăriile sexuale pe care le-am enumerat mai sus sunt opționale, atunci instrumentele care te ajută la igienizarea anusului – imperios necesară de realizat – sunt obligatorii.

 

Majoritatea recomandă clisma înaintea sexului anal. Poți folosi pentru clismă și un irigator – un recipient special pentru clismă, cu care poți repeta procesul de câteva ori, până simți că locul a devenit curat.

 

Este recomandat ca între clismă și partida de sex să treacă măcar 2 ore. Cu timpul, odată ce starea de intimitate se aprofundează, poți renunța la clismă, pentru că nu va fi mereu programat sexul anal. Te poți lăsa și dus de val și de la penetrarea în vagin poți trece la penetrarea anală – dar să ai în vedere că după ce mergi la toaletă, de fiecare dată să îți curăți zona anală cu săpun folosind degetul mijlociu.
lubrifiant-anal

Apoi un loc foarte important în acest proces îl ocupă lubrifiantul. Se recomandă lubrifierea întregii zone anale, dar și a penisului. Îndemnați-vă partenerul să introducă cu degetul lubrifiant de-a lungul sfincterelor anale.

 

Există în comerț și soluții și spray-uri care au ca rol să anestezieze locul.
Sexul anal trebuie să fie precedat de un preludiu lung – partenerul trebuie să-i maseze și să-i dezmierde partenerei zona genitală și anală – cu degetul, cu buzele, cu limba. După ce femeia s-a relaxat, iubitul poate introduce un deget, apoi două, într-un mod delicat și foarte senzual, cu atenție, pentru a lărgi zona anală, pentru a relaxa mușchii astfel încât anusul să fie foarte primitor și să se umezească natural.

 

sex-anal (2)Zona anală este foarte bogată în terminații nervoase, așa se pot explica și senzațiile foarte plăcute și inedite pe care sexul anal le oferă.
Un alt element important care ajută foarte mult în relaxarea și conștientizarea zonei anale sunt contracțiile sfincterelor anale, ale mușchilor anali, ce te vor ajuta foarte mult în cadrul interacțiunilor sexuale anale.
Pentru orice nelămuriri, te rugăm să ne adresezi întrebări la care vom fi încântați să îți răspundem.

Share.

Leave A Reply