Cum se suge penisul – sfaturi si tehnici

0

Penisul are două funcții! Cea biologică despre care cu toate știm… și cealaltă – cea de a se lăsa adorat!
Ai văzut filmul ”Frumoasa Venețiană”? Îți amintești faza cu banana? Dacă nu, te invit să mai arunci o privire de la minutul 2:20 al acestui videoclip.
Aceasta este starea pe care trebuie să o ai! Deci… cum te pregătești pentru minunata relație pe care o vei avea cu minunatul organ masculin?

Practic, cum se suge penisul?

În primul rând înarmează-te cu multă curiozitate! Fii curioasă să-i afli misterul! Să știi cum funcționează, care sunt punctele lui sensibile, ce îi place, când îi place și cum îi place să-l atingi, să-l mângâi, să-l săruți. Urmărește-l! Mergi după el la toaletă, privește-l fascinată cum urinează, trage cu ochiul când se dezbracă și plină de candoare uimește-te când îl vezi schimbându-și forma în funcție de temperatură! Ai văzut câtă viață este în el și ce personalitate puternică are?

 amor oral bananaAici se află tot secretul – în sentimentele pe care le nutrești tu față de Penis! Și în modul în care te raportezi tu la el! Probabil ai observat că mai sus am amintit despre candoare! Acesta este un alt secret ce te va duce către sexul oral perfect! Puritatea! Scoate-ți din minte orice idee conform căreia ceea ce faci este ceva rușinos. Fă totul cu iubire! Fii fascinată de forma sa, de faptul că este ușor curbat, spre stânga sau spre dreapta, de mireasma sa, de modul în care se înalță atunci când este atras de buzele tale, ca o cobră gata să își cucerească prada, de modul în care alunecă în gurița ta, senzațiile pe care ți le oferă când plonjează în gâtul tău!

Ai în vedere că pe lângă faptul că orgasmul crește nivelul de oxitocină din organism – de aceea și starea de fericire și împlinire ce se resimt după, sexul oral contribuie la creșterea încrederii între cei doi iubiți, a intimității până la contopire.

Fii senzuală și plină de imaginație! Crează o stare de complicitate între tine și El! Tachinează-i prin mișcări lascive întreaga zonă intimă. Coboară ușor și pe interiorul coapselor. Apropie-te ușor cu buzele de capul penisului, suflă ușor spre el și apoi cuprinde-l în gurița ta! Explorează-i curburile cu limba și trezește-i fiecare nerv în parte!

amor oralNu uita să îți folosești și mâinile! O poți face fie ca să îi mângâi testiculele și mai ales să îi masezi punctul G bărbătesc care se află în zona dintre testicule și anus, la mijlocul perineului (la atingere se simte ca o mică proeminență – apasă ușor pe el, în mod repetat! Punctul acesta este extrem de important – masarea sa ajută la intensificarea organismului și la controlul asupra ejaculării – amintește-ți mereu că ejacularea și orgasmul masculin sunt 2 momente diferite, ele nu coincid!) sau prinde-i fesele între palme și stabilește ritmul, împingând după intuiție penisul tot mai adânc în gât!

Explorează-i întreaga zonă cu vârful limbii, de la cap spre bază, apoi folosește-ți și părțile laterale ale limbii dar și partea sa inferioară! Lasă-ți imaginația să zboare! Ia o înghițitură de apă și fă-i sex oral așa! Apă rece sau un cub de gheață! Imaginează-ți ce senzații are atunci când fierbințeala gurii tale alternează cu senzația de rece!

amor oralFii deschisă către toate pozițiile! Una foarte specială este cea în care tu stai cu fața în sus, la marginea patului, cu capul puțin lăsat în jos, iar iubitul tău te penetrează în gât! Dacă îți relaxezi mușchii gâtului vei ajunge să trăiești senzații foarte speciale. Efectele acestei poziții sunt cunoscute în Tantra și li se acordă o mare atenție – ele rafinează foarte mult percepțiile femeii, o face în același timp să devină mai puternică și mai empatică.
Amintește-ți și de spectacolul erotic de neuitat al… lubrifierii naturale! Folosește-ți saliva! Sau… de ce nu, cu degețelele udă-i penisul cu kalas-urile tale (lichidul ce se prelinge din interiorul vaginului tău atunci când ești extrem de excitată, plină de exaltare și efervescență erotică! A nu se confunda cu lichidul ejaculator! Îți recomand să studiezi textele Kama Sutra, pentru o mai bună înțelegere!

Joacă-te cu ritmul! Și în fiecare clipă fii atentă la senzațiile pe care le trăiește el! Un ritm alert nu înseamnă o plăcere mai mare! Învață-l să savureze arta atingerilor! Să se hrănească cu intimitatea și plenitudinea fiecărei senzații! Fă din călătoria spre orgasmul fără ejaculare una de neuitat!
Mușcă-l ușor sau presează-i penisul între buze! Fii atentă la chipul lui și la ceea ce exprimă! Acolo găsești harta tuturor mișcărilor pe care trebuie să le faci.
Linge-i, mângâie-i testiculele, prinde-le în palmă și fă-le cele mai bune prietene ale tale!

Joacă-te! Iubește-l și crează între voi momente unice, mereu diferite și pline de încântare! Și nu uita că în iubire îți vei găsi întreaga inspirație!

 

Share.

Leave A Reply