Gel UV – avantaje si preturi

0

Gelul UV este produsul ideal pentru a avea unghiile frumoase, lungi, elegante timp de câteva săptămâni. Gelul UV întărește și alungește unghiile. Gata deci cu unghiile roase și fade sau cele care se rup foarte repede.

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. De la zeci de forme la sute de culori și modele, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat.

Printre avantajele acestui tip de manichiură se numără, în primul rând, rezistența! Dacă o manichiură obișnuită va rezista o săptămână sau două, manchiura cu gel te va ține până la o lună, fără să fie nevoie să te ferești de treburile casnice sau să ai mereu grija unghiilor.

Un alt avantaj pe care îl au unghiile cu gel este uscarea rapidă și menținerea luciului. Oja cu gel nu necesită timp de uscare – lampa folosită de manichiurista ta îți va usca unghiile în mai puțin de 3 secunde – iar culoarea și nuanța strălucitoare nu va deveni fadă în timp, spre deosebire de lacul de unghii normal, care își pierde strălucirea după câteva zile.

De asemenea, datorită versatilității oferite de manichiura cu gel, vei avea la dispoziție o mulțime de forme, modele și culori din care să alegi, astfel că nu te vei plictisi niciodată!

Cum anume funcționează gelul UV? Gelul UV este un material artificial care trebuie aplicat pe unghii pentru a avea o manichiură impecabilă cel puțin 3 săptămâni. Unghia devine incasabilă și strălucitoare și poți alege mai multe tipuri de manichiură: french, culoare completă, decorațiuni și multe altele. Cum se usucă gelul UV? Gelul UV nu se poate usca singur, în aer liber. Trebuie ținut sub o lampă UV. Trecerea gelului UV sub lampă pentru a se întări se numește catalizare.

Modul de realizare al manichiurii cu gel este unul foarte simplu, o poți realiza chiar și acasă, necesitând doar produsele profesionale. Pe lângă pensulele speciale mai ai nevoie și de gelurile UV. Practic gelurile UV sunt partea esențială pentru ca unghiile cu gel să capete un look natural dar și rezistent în același timp. Cu ajutorul gelului UV se dă forma și dimensiunea dorită. În funcție de modul de aplicare, gelurile UV pot avea texturi și consistențe diferite. Unele geluri UV se întind mai ușor iar unele mai greu datorită unei consistențe mai vâscoase. În schimb, toate gelurile UV ce sunt aplicate nu vor dăuna în niciun fel unghiilor naturale deoarece acestea fie se aplică pe șabloane sau pe tipsuri.

Gelul UV camuflaj este un produs profesional ce ajută la retușarea unghiilor rupte sau la umplerea denivelărilor. Are o vâscozitate medie și o putere de acoperire foarte mare. Oferă unghiilor un aspect inedit și foarte rezistent. Gelul camuflaj se găsește în culori calde pentru a se asemăna cu pielea. Gelul UV camuflaj se usucă în 3 minute la lampa UV și poate fi folosit și pentru prelungirea patului unghial. Gelul UV camuflaj este la dispoziția oricărei femei care are probleme cu ruperea sau exfolierea unghiilor.

Unghiile cu gel UV sunt cea mai bună alegere. Gelul UV are o ținută foarte bună pe unghie, deci rezultatul este unul foarte natural.

Mâinile îngrijite sunt o adevărată carte de vizită pentru orice femeie care se respectă. Ce poate fi mai frumos decât o manichiura perfectă tot timpul?

Share.

Leave A Reply