Genți de damă la modă în toamna-iarna 2017-2018

0

Geanta este un accesoriu stilat, comod și practic, care poate fi purtat în orice situație, fie la o petrecere mondenă, fie la o sesiune de cumpărături. Geanta poate completa look-ul ales și îți poate conferi un aspect original.

O geantă va fi întotdeauna alegerea cea mai bună pentru a da un plus de personalitate ținutei tale!

În garderoba unei femei numărul de genți ocupă un loc fruntaș, alături de perechile preferate de pantofi. Nu este un mister pentru nimeni faptul că poșetele reușesc să ilustreze de minune stilul personal al femeilor care le poartă, iar o adevărată fashionistă nu va avea niciodată prea multe plicuri, rucsacuri sau poșete în colecție!

Geanta este o parte importantă din garderoba unei femei. Geanta nu este doar un lucru la îndemână. Este capabilă să sublinieze individualitatea femeilor și să atragă atenția asupra proprietarei.

De la gențile supradimensionate, potrivite pentru shopping, sau mini, pentru ieșiri casual în oraș, la rucsacuri versatile pentru o zi ocupată la birou sau clutch-uri foarte elegante, pentru serile deosebite, poți să alegi cele mai elegante și în vogă modele de genți, poșete, rucsacuri și plicuri  care fac senzație în toamna-iarna 2017-2018!

Iată ce genți vor fi la modă în această toamnă și iarnă!
Geanta shopper

În sezonul rece ce urmează trebuie neapărat să ai în garderobă o geantă mare de tip shopper. Denumirea genții vorbește de la sine, un astfel de accesoriu te va ajuta să pui în ea tot ce cumperi, ajutându-te în același timp să arați și mai original.

Rucsacul

O tot mai mare popularitate continuă să aibă rucsacurile, datorită faptului că sunt comode, practice și, în același timp foarte stilate. La modă vor fi în continuare modele de rucsacuri originale urbane decorate cu imprimeu neobișnuit.

Geanta de blană ecologică

A treia cea mai populară tendință este blana. În acest sezon, designerii au găsit o nouă aplicație pentru piesele de blană – au folosit-o pentru a acoperi mânerele genților.

Clutch-uri la modă

Nici clutch-urile nu își pierd din actualitate. De această dată, designerii au mizat pe textură: piele, piele eco, blană, stofă, lac, care îți permit să alegi accesoriul fără nicio dificultate și pentru orice ținută.

Genta tip sac

Gențile tip sac sau plasă, cu baretă detașabilă au revenit în tendințe și le poți admira în diverse dimensiuni. Deosebit de practice, din piele naturală sau piele întoarsă, ele trec de asemenea testul eleganței dacă le accesorizezi în modul potrivit. Geanta de mână tip sac este un model multifuncțional, practic și încăpător. Alege un model în culori aprinse pe care să-l accesorizezi la un palton simplu negru și ești gata de drum, oriunde ai merge!

Investește într-o geantă de calitate și nu vei regreta nicicând achiziția, căci o vei purta multă vreme, dincolo de capriciile catwalk-ului și ale caselor internaționale de modă.
Geanta cu lanț

La modă sunt din nou gențile elegante de damă cu lanț. În anii ’90, gențile cu barete din lanț erau de nelipsit din colecțiile celor mai multor femei. Inspirate de stilul acelor ani, gențile prevăzute cu lanț revin în tendințe în 2017. Lanțurile lungi, în nuanțe metalice de argintiu și auriu sau vopsite, reușesc să ofere genților un look retro, nostalgic.

Mai multe genți simultan

O altă tendință interesantă a sezonului toamnă-iarnă 2017-2018 este de a purta mai multe genți în același timp. Acesta poate fi un set de două sau trei genți, în care sunt selectate cu precizie chirurgicala clutch-ul spațios și valiza mică și o combinație de mai multe genți de culoare și formă diferită. Designerii au prezentat o idee foarte bună și anume genți perechi pe o curea. Acest tip de geantă este foarte comod în special atunci când toate lucrurile necesare nu încap într-una și nu se dorește ca numărul mare al genților să afecteze look-ul per total.

O geantă la modă te va face să arăți minunat indiferent de timpul de afară! 

 

Share.

Leave A Reply