Idei de cadouri de 8 Martie pentru mama

0

În fiecare an, de Ziua Femeii, reprezentantele sexului frumos sunt în centrul atenției. Persoanele iubite din jurul lor încearcă să găsească cele mai frumoase cadouri de 8 martie pentru ele, însă vânătoarea de surprize nu este atât de ușoară pe cât pare la primul gând. Prin urmare, am pregătit pentru tine câteva idei de cadouri de 8 martie pentru mama din care să te inspiri cu prilejul acestei ocazii.

 

O eșarfă

Poți să alegi pentru mama o eșarfă din mătase cu flori sau o eșarfă în culorile ei preferate, ceva care să o emoționeze și să te ierte pentru toate eșarfele cu care te jucai când erai mică și îți făceai fuste din ele sau confecționai rochițe pentru păpușile tale din eșarfele ei. Surprinde-o cu o eșarfă care să fie în culorile primăverii!

Pijama și capot

Chiar dacă întotdeauna o mamă lasă impresia că pasiunea ei este să spele hainele copiilor, să le gătească mâncarea preferată și să se joace cu ei, după ora de culcare a copiilor mama redevine femeie. Și avea câteva minute în zilele lejere pentru a se ocupa și de ea. Fă-o să se simtă specială alegându-i o cămașă de noapte elegantă sau un halat de satinOferă-i momente de răsfăț și vise dulci în niște pijamale confortabile și un capot călduros. 

Husă pentru telefon

Un cadou simplu poate fi și o husă de telefon în culori vesele, care să îi protejeze smartphone-ul și să îl facă mai vizibil.

Cești și căni pentru servirea ceaiului sau a cafelei

O altă sugestie de cadou pot fi cești și căni pentru servirea ceaiului sau a cafelei. Pentru că mamele adoră diminețile petrecute la o ceașcă de cafea sau de ceai cu vecina de bloc.

Un portofel elegant

Pentru că știi că nu și-a schimbat de ceva vreme portofelul, oferă-i cadou un portofel elegant. Surpriza poate fi și mai mare dacă pui într-unul din compartimentele portofelului, legați cu un șnur de mărțișor niște bani cu care să își ia un alt cadou.

Flori

Pentru o astfel de sărbătoare e obligatoriu să iei mamei tale flori. Dacă florile sunt în ghiveci, excelent! Vor fi un cadou care să îi amintească mereu de tine! În cazul în care ai luat în calcul varianta unei flori artificiale, scoate-ți-o automat din minte! Florile artificiale sunt adesea simbol al neglijenței, nepăsării, nicidecum nu reprezintă un gest nobil, făcut din dragoste. O variantă bună ar fi Tuberoza, care se și îngrijește ușor, însă nu uita că, în fond și un ghiocel plăpând sau o zambilă parfumată te poate scoate din impas.

Mama este mai ușor de impresionat decât credeai. Atât timp cât faci apel la ce are ea mai drag, dacă reînvii amintiri și cadouri oferite în copilărie, atât timp cât cadoul de 8 martie pentru mama vine să-i arate că-i dăruiești cu entuziasmul și iubirea din copilărie. Adică nesilit de tradiție sau de obraz. Doar pentru că vrei să-i faci o bucurie, să-i arăți cât de importantă este pentru tine, ca atunci când erai de-o șchioapă.

Cel mai frumos cadou de 8 martie pe care i-l poți face mamei tale este prezența ta fizică venită la pachet cu toată iubirea pe care i-o porți în suflet.

Share.

Leave A Reply